Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Havenstraat 10 Monster

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 16:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning met verder toebehoren op de begane grond met eigen entree, veranda, tuin en bijbehorende, in de kelder gelegen, berging, plaatselijk bekend Havenstraat 10, 2681 LD Monster, kadastraal bekend gemeente Monster, sectie G, nummer 8121, appartementsindex...

Kenmerken

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1997

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 16:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning met verder toebehoren op de begane grond met eigen entree, veranda, tuin en bijbehorende, in de kelder gelegen, berging, plaatselijk bekend Havenstraat 10, 2681 LD Monster, kadastraal bekend gemeente Monster, sectie G, nummer 8121, appartementsindex 1, uitmakende het 75/4.380e aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een gebouw, omvattende 43 bergingen in de kelder, diverse utiliteitsruimten, 43 woningen op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping en een dorpshuis, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Monster, sectie G nummer 8091 en 8096, respectievelijk groot 3.025 m² en 10 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 28 januari 2021 vanaf 11:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
19 januari 2021, 12:00 – 13:00 uur en/of 2 februari, 16:00 – 17:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het appartement is gelegen in het centrum van Monster, nabij winkels en het strand.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 11 km van de rijksweg A4.

Indeling
Kelder: berging
Begane grond: entree/hal met meterkast, woonkamer, keuken, 2e hal met badkamer met toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot de tuin.

Woonoppervlakte
Circa 78 m² (bron: informatie derden).

Inhoud
Circa 238 m² (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig voor elektra (3 groepen met aardlekschakelaar), verwarming en water (CV-ketel/Remeha2018)

Bouwjaar
Circa 1997 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-en achtergevel metselwerk. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
Conform opgave van de administrateur van de Vereniging van Eigenaars “Havenstraat te Monster” bedragen de maandelijkse servicekosten € 168,08. Per januari 2021 worden de servicekosten verhoogd met 7,5%.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar voor rekening van de koper en bedragen per 14 december 2020 € 336,16.
Het aandeel in het reservefonds bedraagt € 691,76.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 januari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
78 m²
Bruto inhoud
238 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wasmachineaansluiting, wastafel, douche, toilet

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remeha
Bouwjaar ketel
2018

Kadastrale gegevens

Gemeente
Monster
Sectie
G
Indexnummer
1
Perceel
8121
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Oost, 4 x 6 m
Oppervlakte
24 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Havenstraat 10 Monster

naar Havenstraat 10 Monster
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand