Vorige | Volgende
veiling

Grunewaldstraat 9 Almere, Tussen de Vaarten

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 10 december 2019 vanaf 14:00 uur van: Registergoed Het woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verdere bestanddelen, staande en gelegen te 1328 VA Almere, plaatselijk bekend als Grünewaldstraat 9 en kadastraal bekend gemeente Almere, sectie P, nummer 7337, grootte 1 are en 46 centiare. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 10 december 2019 vanaf...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2003
Wijk
Tussen de Vaarten
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 10 december 2019 vanaf 14:00 uur van:

Registergoed
Het woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verdere bestanddelen, staande en gelegen te 1328 VA Almere, plaatselijk bekend als Grünewaldstraat 9 en kadastraal bekend gemeente Almere, sectie P, nummer 7337, grootte 1 are en 46 centiare.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 10 december 2019 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn (vooralsnog) geen mogelijkheden het registergoed te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen in de wijk "Tussen de Vaarten" van Almere(-Stad). Basis voorzieningen zoals winkels, gezondheidscentra, basisscholen en sportfaciliteiten zijn in de directere omgeving aanwezig. Overige voorzieningen en voortgezet onderwijs op fietsafstand.

Bereikbaarheid
De woning ligt in de buurt van lokale uitvalswegen.

Indeling
Begane grond: Entree (straat/voordeur), toegang tot: - hal. Vanuit de hal toegang tot: - meterkast, - toilet, - trap naar eerste verdieping, - trapkast en – woonkamer met open keuken.
Vanuit de woonkamer toegang tot de tuin welke voorzien is van een houten schuur.
Eerste verdieping: Overloop, toegang gevend tot: - drie slaapkamers, - wasmachine opstelplaats en - badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 108 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 375 m³ (bron: eigen berekening op basis woonoppervlakte).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (circa 5 groepen en een aardlekschakelaar), warm water en verwarming (stadsverwarming) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2003 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, zijgevel vermoedelijk kalkzandsteen (systeembouw; niet waarneembaar; woning scheidende muren), het dak is gedekt met bitumen (plat dak). De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

De woning vertoont ernstige sporen van intensief gebruik. Zo moet koper, onder andere, rekening houden met eventueel het vernieuwen van de keuken met bijbehorende apparatuur als ook het aanwezige sanitair.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 november 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V., t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
108 m²
Externe bergruimte
7 m²
Bruto inhoud
375 m³
Perceeloppervlakte
146 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming
Warm water
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Almere
Sectie
P
Perceel
7337
Oppervlakte
146 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, noordoost, 5.20 x 10.50 m
Oppervlakte
55 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Grunewaldstraat 9 Almere, Tussen de Vaarten

naar Grunewaldstraat 9 Almere, Tussen de Vaarten
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand