Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Groenlandse kade 2 Vinkeveen

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 6 juli 2021 vanaf 11:30 uur Registergoed Het vrijstaande woonhuis met ondergrond en verdere aanhorigheden, gelegen te 3645 BD Vinkeveen, gemeente De Ronde Venen, Groenlandse kade 2, kadastraal bekend Vinkeveen, sectie A nummers 4260 en 4261, groot 250 m² en 220 m² en kadastraal bekend gemeente Baambrugge, sectie B nummer 2128, groot 463 m². Inleiding Executoriale verkoping...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2001
Ligging
In woonwijk, aan rustige weg
Energielabel
Klasse B

Omschrijving

Online executieveiling 6 juli 2021 vanaf 11:30 uur

Registergoed
Het vrijstaande woonhuis met ondergrond en verdere aanhorigheden, gelegen te 3645 BD Vinkeveen, gemeente De Ronde Venen, Groenlandse kade 2, kadastraal bekend Vinkeveen, sectie A nummers 4260 en 4261, groot 250 m² en 220 m² en kadastraal bekend gemeente Baambrugge, sectie B nummer 2128, groot 463 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 6 juli 2021 vanaf 11:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object thans niet bewoond.

Locatie
Het vrijstaande, rietgedekte woonhuis (2001) is gelegen in de gemeente De Ronde Venen, aan een rustige weg, ligt dit vrijstaande woonhuis. Het dorp Vinkeveen ligt op 5 kilometer afstand alwaar diverse winkels en een winkelcentrum zijn. Het dorp Abcoude is even ver gelegen met eveneens voldoende winkelaanbod.

Bereikbaarheid
Amsterdam is goed bereikbaar, omdat de oprit van de rijksweg A2 op slechts 4 minuten rijden is verwijderd. In Abcoude is een NS-station.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning van binnen kunnen inspecteren.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal, toilet. Studeer-/werkkamer, open keuken, woonkamer met openslaande deuren naar het terras met hardstenen vloer en vloerverwarming.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douchecabine, vaste wastafel en hangend toilet.
2e Verdieping: bergvliering.

Tuin met terras en tuinhuisje, rondom voorzien van hekwerk.

Woonoppervlakte Circa 168 m².
Inhoud Circa 601 m³.

Voorzieningen
Uitgebreide meterkast, centrale verwarming met verwarmingselementen (radiatoren) en op de begane grond vloerverwarming.

Bouwjaar
2001 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met riet. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bijzonderheden
Achter op het perceel 2128 is een uitgang naar het fietspad, die afgesloten kan worden door de ophaalbrug. Uit ons kadastrale onderzoek is niet gebleken dat de ophaalbrug met vergunning is aangelegd en tevens of er toestemming is verleend door de desbetreffende gemeentelijke/provinciale instantie(s).

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Dakmateriaal
riet

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
168 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m²
Bruto inhoud
601 m³
Perceeloppervlakte
933 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, toilet, ligbad

Energie

Energielabel
Klasse B
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Combi-ketel
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vinkeveen
Sectie
A
Perceel
4260
Oppervlakte
250 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Vinkeveen
Sectie
A
Perceel
4261
Oppervlakte
220 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Baambrugge
Sectie
B
Perceel
2128
Oppervlakte
463 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, aan rustige weg
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Groenlandse kade 2 Vinkeveen

naar Groenlandse kade 2 Vinkeveen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand