Vorige | Volgende

Dekkersweg 1 - 3 Staphorst

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 11 juni 2019 vanaf 13:00 uur Woonhuis met showroom, magazijn, ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, kadastraal bekend gemeente Staphorst sectie AA nummer 1520 Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 11 juni 2019 vanaf 13.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
270 m²

Omschrijving

Online executieveiling 11 juni 2019 vanaf 13:00 uur
Woonhuis met showroom, magazijn, ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, kadastraal bekend gemeente Staphorst sectie AA nummer 1520

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 11 juni 2019 vanaf 13.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het registergoed te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de bedrijfsruimte en de woning niet kunnen betreden. Voor zover bekend is het registergoed in gebruik bij de eigenaar.

Locatie
Gelegen aan de rand van Staphorst, op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Bereikbaarheid
Gelegen op circa anderhalve kilometer van de rijksweg A28.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Bedrijfsruimte circa 270 m2 (volgens ingewonnen informatie)
Bovenwoning:
Hal, toilet, kamer met half open keuken, 3 slaapkamers en badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 165 m2 (bron: BAG viewer).

Voorzieningen
Voorzieningen zijn vermoedelijk aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1936 (bron: BAG viewer).

Bouwaard
Voor-, zij en achtergevels metselwerk, plat dak gedekt met bitumen. Houten en kunststof kozijnen.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen 1.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
270 m²
In units vanaf
270 m²
Perceel
360 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Staphorst
Sectie
AA
Perceel
1520
Oppervlakte
360 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Dekkersweg 1 - 3 Staphorst

naar Dekkersweg 1 - 3 Staphorst
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand