Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Dalmatie 72 Leusden

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 6 Juli 2021 vanaf 09:30 uur. Registergoed De drive-in-tussenwoning met tuin, erf, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen 3831 EH Leusden, Dalmatië 72, kadastraal bekend gemeente Leusden, sectie F nummer 1946, groot eenhonderd zevenenveertig vierkante meter (het "Registergoed"), Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 6 juli 2021 vanaf...

Kenmerken

Soort woning
Drive-in woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1970
Ligging
In woonwijk, aan rustige weg

Omschrijving

Online executieveiling 6 Juli 2021 vanaf 09:30 uur.

Registergoed
De drive-in-tussenwoning met tuin, erf, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen 3831 EH Leusden, Dalmatië 72, kadastraal bekend gemeente Leusden, sectie F nummer 1946, groot eenhonderd zevenenveertig vierkante meter (het "Registergoed"),

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 6 juli 2021 vanaf 09:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. De directie-makelaar heeft kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derden wordt bewoond.

Locatie
Het registergoed is gelegen in een rustige woonwijk met veel groen, speelmogelijkheden en recreatie. De voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar.
Dalmatië is het middenplein in de wijk Rozendaal en is vernoemd naar de landstreek in het zuidwesten van Kroatië. Het plein Dalmatië bestaat uit 58 woningen, 42 aan de even zijde en 16 aan de oneven zijde. In tegenstelling tot alle andere pleinen kan men via Dalmatië met de auto van de ene kant van de wijk (Torenakkerweg) naar de andere kant van de wijk (Middenweg) rijden. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van deze woonwijk: groenstichtingrozendaal.nl

Bereikbaarheid
Het registergoed is goed bereikbaar met eigen- en openbaarvervoer. De dichtstbij zijnde bushalte ligt op 15 minuten lopen waardoor het NS station van Amersfoort slechts in 20 minuten te bereiken is. De rijksweg A1 is op slechts enkele minuten verwijderd van het registergoed.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een:

Begane grond: Entree, garage, toilet, kamer en toegang tot de achtertuin.
Eerste verdieping: Overloop, woonkamer en openkeuken.
Tweede verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet.
Tuin: de achtertuin is gelegen op het zuidwesten.
Parkeren: Voor de garage is voldoende ruimte om 1 auto op eigen terrein te parkeren. Overige parkeerplaatsen zijn op de openbare weg.

Woonoppervlakte
Circa 151 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 475 m³ (bron: informatie van derden).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig voor elektra, verwarming en warm water.

Bouwjaar
Circa 1970 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk met beplating. Het dak is gedekt met bitumen. De aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank(s)
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Drive-in woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
151 m²
Bruto inhoud
475 m³
Perceeloppervlakte
147 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Leusden
Sectie
F
Perceel
1946
Oppervlakte
147 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, aan rustige weg
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verzorgd, zuidoost, 6.30 x 11 m
Oppervlakte
69 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Dalmatie 72 Leusden

naar Dalmatie 72 Leusden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand