Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Burgemeester Magneestraat 12 Luyksgestel

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 15:00 uur van: Registergoed Een woonhuis met garage, verdere aanhorigheden, ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend als Burgemeester Magneestraat 12, 5575 BB Luyksgestel, kadastraal bekend gemeente Luyksgestel, sectie F, nummer 524, groot 209 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 februari 2021 vanaf 15:00 uur,...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1972

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 15:00 uur van:

Registergoed
Een woonhuis met garage, verdere aanhorigheden, ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend als Burgemeester Magneestraat 12, 5575 BB Luyksgestel, kadastraal bekend gemeente Luyksgestel, sectie F, nummer 524, groot 209 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 februari 2021 vanaf 15:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen dicht tegen de Belgische grens op loopafstand van het dorpscentrum met diverse voorzieningen.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 12 kilometer van de rijksweg A67.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.
Begane grond: entree/hal met trap naar eerste verdieping, woonkamer, keuken, toilet.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer
Tweede verdieping: zolder.

Woonoppervlakte
Circa 103 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 360 m² (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1972 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 januari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
103 m²
Bruto inhoud
360 m³
Perceeloppervlakte
209 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Luyksgestel
Sectie
F
Perceel
524
Oppervlakte
209 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Verzorgd, zuidwest, 8.80 x 10 m
Oppervlakte
46 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Burgemeester Magneestraat 12 Luyksgestel

naar Burgemeester Magneestraat 12 Luyksgestel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand