Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Buorren 50 Oudega

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 25 augustus 2020 van: Registergoed Een vrijstaande woning met grond en erf, plaatselijk bekend als Buorren 50, 9216 WE Oudega, kadastraal bekend gemeente Oudega, sectie B, nummer 3378. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 augustus 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S'...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1932
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 25 augustus 2020 van:

Registergoed
Een vrijstaande woning met grond en erf, plaatselijk bekend als Buorren 50, 9216 WE Oudega, kadastraal bekend gemeente Oudega, sectie B, nummer 3378.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 augustus 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor aanvangstijd.
Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De woning is gelegen aan de rand van een dorp op circa 10 kilometer afstand van Drachten. In het dorp zijn de volgende voorzieningen aanwezig: een supermarkt, bakker en verschillende (sport)verenigingen. Nationaal park De Alde Feanen is slechts op 5 kilometer verwijderd, waar volop gerecreëerd kan worden.

Bereikbaarheid
Lokale uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving, de rijksweg A7 bevindt zich op circa 17 kilometer afstand.

Indeling
De directie-makelaar heeft niet van binnen kunnen inspecteren, de indeling is vermoedelijk:
Begane grond: Hal met vaste trap naar de verdieping, keuken, woonkamer, bijkeuken, badkamer, badkamer, toiletruimte.
Eerste verdieping: Overloop en drie slaapkamers.

Woonoppervlakte
Circa 91 m² (bron: BAG-viewer)

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijke voorzieningen in de woning aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1932 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk,

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 10 augustus 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²
Bruto inhoud
220 m³
Perceeloppervlakte
366 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oudega
Sectie
B
Perceel
3378
Oppervlakte
366 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Noord, 9 x 13.50 m
Oppervlakte
122 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, op eigen terrein

Foto's

Kaart Buorren 50 Oudega

naar Buorren 50 Oudega
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand