Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Broekveldseweg 11 Rheden

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 8 juni 2021 vanaf 11:30 uur Registergoed het woonhuis met (onder)grond en verder aanbehoren, plaatselijk bekend Broekveldseweg 11, 6991 XT Rheden, kadastraal bekend gemeente Rheden, sectie D, nummer 7113, groot 235 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 8 juni 2021 vanaf 11:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1929
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling 8 juni 2021 vanaf 11:30 uur

Registergoed
het woonhuis met (onder)grond en verder aanbehoren, plaatselijk bekend Broekveldseweg 11, 6991 XT Rheden, kadastraal bekend gemeente Rheden, sectie D, nummer 7113, groot 235 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 8 juni 2021 vanaf 11:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Het woonhuis is gelegen aan de rand van Rheden, nabij sportgelegenheden in een rustige woonwijk.

Bereikbaarheid
Het woonhuis is per eigen vervoer, als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.
Begane grond: Entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer aan de voorzijde, uitbouw aan
de achterzijde met keuken.
Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
Tweede verdieping: Zolderverdieping, te bereiken via vaste trap

Woonoppervlakte
Circa 90 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 300 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1929 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bijzonderheden
Met betrekking tot bekende publiekrechtelijke beperkingen als bedoeld in artikel 2 van de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken ten aanzien van het Registergoed, wordt te dezen verwezen naar de navolgende aantekening in voormelde openbare registers:
"Publiekrechtelijke beperking Basisregistratie Kadaster Handhavingsbesluit Wabo Betrokken bestuursorgaan Gemeente Rheden Afkomstig uit stuk Hyp4 80136/00036 Ingeschreven op 24-12-2020 om 13:29 Beperking op basis van een overheidsbesluit (vestiging)". Gemeld dwangsombesluit is niet expliciet van toepassing verklaard op rechtsopvolgers, dat laat echter onverlet dat wanneer de overtredingen niet worden beëindigd ook een nieuwe eigenaar kan worden geconfronteerd met een nieuw handhavingsbesluit, zoals een last onder dwangsom.

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²
Bruto inhoud
300 m³
Perceeloppervlakte
235 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rheden
Sectie
D
Perceel
7113
Oppervlakte
235 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, zuid, 5.50 x 13 m
Oppervlakte
72 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Broekveldseweg 11 Rheden

naar Broekveldseweg 11 Rheden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand