Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Bovenlandsestraat 53 Purmerend

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 8 april 2021 vanaf 09:30 uur van: Registergoed Het voortdurend recht van erfpacht, waarvan de canon voor de gehele duur van het recht is afgekocht, van een perceel grond – eigendom van de gemeente Purmerend - met de rechten van erfpachter op de op die grond gestichte opstallen, zijnde een woning met berging en verder toebehoren, staande en gelegen te 1441 NW Purmerend,...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1981

Omschrijving

Online executieveiling op 8 april 2021 vanaf 09:30 uur van:

Registergoed
Het voortdurend recht van erfpacht, waarvan de canon voor de gehele duur van het recht is afgekocht, van een perceel grond – eigendom van de gemeente Purmerend - met de rechten van erfpachter op de op die grond gestichte opstallen, zijnde een woning met berging en verder toebehoren, staande en gelegen te 1441 NW Purmerend, Bovenlandsestraat 53, kadastraal bekend gemeente Purmerend, sectie G nummer 3112, groot 130 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 8 april 2021 vanaf 09:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen in de woonwijk “De Gors” op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, (basis)scholen, diverse horeca en sport- en recreatiemogelijkheden.

Bereikbaarheid
De woning ligt op fietsafstand van het NS-station Purmerend, er is een bushalte in de straat en op circa 3 kilometer afstand bevindt zich een toerit tot de rijksweg A7 richting Leeuwarden en Zaandam/Amsterdam.

Indeling
Begane grond: entree/hal, woonkamer, open keuken, berging/bijkeuken.
Eerste verdieping: overloop, vaste trap naar tweede verdieping, badkamer met toilet en 2 slaapkamers.
Tweede verdieping: overloop en 2 slaapkamers.

Woonoppervlakte
Circa 120 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 350 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra, warm water en verwarming aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1981 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Erfpacht
Erfverpachter: gemeente Purmerend.
Einddatum van het recht: voortdurende erfpacht.
Canon/vergoeding: de canon is eeuwigdurend afgekocht.
De Algemene Erfpachtvoorwaarden 1987 van de gemeente Purmerend en de bijzondere voorwaarden zoals vastgesteld bij akte van uitgifte in erfpacht op 12 oktober 1981 zijn van toepassing.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken.
Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 24 maart 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
120 m²
Bruto inhoud
350 m³
Perceeloppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, toilet, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Purmerend
Sectie
G
Perceel
3112
Oppervlakte
130 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Lasten afgekocht tot
do 31/12/2099

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, noord, 5.30 x 14.60 m
Oppervlakte
67 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Bovenlandsestraat 53 Purmerend

naar Bovenlandsestraat 53 Purmerend
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand