Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Bernhardlaan 96 Buitenpost

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 1 februari 2021 vanaf 14:00 uur Registergoed Een vrijstaande woning met erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Bernhardlaan 96, 9285 TT Buitenpost, kadastraal bekend gemeente Buitenpost, sectie A, nummer 5390, groot 1.625 m². Het 1/3e onverdeeld aandeel in een perceel weg, aansluitend aan het hiervoor genoemde perceel, kadastraal bekend gemeente Buitenpost,...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2006

Omschrijving

Online executieveiling op 1 februari 2021 vanaf 14:00 uur

Registergoed
Een vrijstaande woning met erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Bernhardlaan 96, 9285 TT Buitenpost, kadastraal bekend gemeente Buitenpost, sectie A, nummer 5390, groot 1.625 m².
Het 1/3e onverdeeld aandeel in een perceel weg, aansluitend aan het hiervoor genoemde perceel, kadastraal bekend gemeente Buitenpost, sectie A, nummer 5391, groot 145 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 1 februari 2021 vanaf 14.00 uur, online veiling via de website van nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige woonwijk op fietsafstand van het centrum van Buitenpost waar men diverse voorzieningen als winkels en kleinschalige horeca aantreft. De plaats Buitenpost (Fries: Bûtenpost) is een dorp en de hoofdplaats van de gemeente Achtkarspelen, in de Nederlandse provincie Friesland. Buitenpost ligt ten noordoosten van Drachten en ten noordwesten van Groningen, tussen Kollum en Augustinusga.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 15 kilometer van de rijksweg A7. Met het openbaar vervoer is Buitenpost eveneens goed bereikbaar. Bij het NS-Station Buitenpost, die gelegen is aan het tracé Leeuwarden – Groningen, komen diverse bussen die Buitenpost verbinden met de grotere dorpen en steden, waaronder Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet kunnen betreden. Bij de gemeente Achtkarspelen zijn de bouwtekeningen opgevraagd en op basis daarvan kunnen wij tot de volgende indeling komen:
Begane grond: entree, toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, open keuken en woonkamer, een ruimte welke conform de tekening is bestemd als kantoor, badkamer, bijkeuken met trapopgang naar de zoldering.
Eerste verdieping: overloop, trapopgang naar de zolderverdieping, 3 slaapkamers, een logeerkamer, een bergruimte, toiletruimte en een balkon.
Zolder: een open ruimte met beperkte sta-hoogte.

Woonoppervlakte
Volgens opgave van de BAG-viewer is de oppervlakte circa 293 m². Op basis van de bouwtekeningen zou de woonoppervlakte op circa 222 m² zijn. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Inhoud
Circa 880 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2006 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn vermoedelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan.
Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 17 januari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op de websites van veilingnotaris.nl en nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.
Inzetpremie De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
222 m²
Bruto inhoud
880 m³
Perceeloppervlakte
1.770 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Buitenpost
Sectie
A
Perceel
5390
Oppervlakte
1625 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal
 
 
Gemeente
Buitenpost
Sectie
A
Perceel
5931
Oppervlakte
145 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal

Buitenruimte

Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Bernhardlaan 96 Buitenpost

naar Bernhardlaan 96 Buitenpost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand