Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Amaliastraat 23 Sas van Gent

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 26 september 2019 vanaf 11:30 uur van: Registergoed Hoekwoning met verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Amaliastraat 23, 4551 HP Sas van Gent, kadastraal bekend gemeente Sas van Gent, sectie C, nummer 4092. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 26 september 2019 vanaf 11.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1964
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling 26 september 2019 vanaf 11:30 uur van:

Registergoed
Hoekwoning met verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Amaliastraat 23, 4551 HP Sas van Gent, kadastraal bekend gemeente Sas van Gent, sectie C, nummer 4092.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 26 september 2019 vanaf 11.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
De woning ligt in een rustige woonwijk nabij het centrum van Sas van Gent op fietsafstand van kernvoorzieningen.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij diverse lokale uitvalswegen, de rijksweg E34/A11 (België) ligt op circa 5 kilometer afstand.

Indeling
Begane grond: hal met meterkast, toilet en trap, keuken, uitgebouwd met ruimte voor een badkamer, woonkamer.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: bergzolder

Woonoppervlakte
Circa 123 m² (bron: BAG-viewer)

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (2 groepen), warm water en verwarming (Intergas 2008) aanwezig.

Bouwjaar
1964 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De deels stalen en kunststof kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 11 september 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
123 m²
Bruto inhoud
330 m³
Perceeloppervlakte
201 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2008

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sas van Gent
Sectie
C
Perceel
4092
Oppervlakte
201 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, zuid, 7 x 9.70 m
Oppervlakte
61 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Amaliastraat 23 Sas van Gent

naar Amaliastraat 23 Sas van Gent
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand