Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Afrikalaan 171 Alphen aan den Rijn

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 8 december 2020 vanaf 16:00 uur van: Registergoed Een hoekwoning met ondergrond, berging, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Afrikalaan 171, 2408 PA Alphen aan en Rijn, kadastraal bekend gemeente Alphen aan den Rijn, sectie B, nummer 7208, groot 243 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 8 december 2020 vanaf 16:00 uur, online...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1995
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 8 december 2020 vanaf 16:00 uur van:

Registergoed
Een hoekwoning met ondergrond, berging, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Afrikalaan 171, 2408 PA Alphen aan en Rijn, kadastraal bekend gemeente Alphen aan den Rijn, sectie B, nummer 7208, groot 243 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 8 december 2020 vanaf 16:00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het object is gelegen in de woonwijk “Kerk en Zanen” aan de zuidkant van Alphen aan den Rijn. In de directe nabijheid van de woning zijn diverse voorzieningen zoals winkelcentrum “De Atlas”, scholen, speelfaciliteiten en openbaar groen.

Bereikbaarheid
Nabij verbindingswegen naar de grote steden in de Randstad en Schiphol.

Indeling
Begane grond: entree/hal, toilet, woonkeuken en woonkamer. Via de woonkamer toegang tot de achtertuin met schuur.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: overloop met wasmachine aansluiting en opstelplaats cv-ketel. 2 slaapkamers.

Woonoppervlakte
Circa 145 m² (bron: informatie derden)

Inhoud
Circa 486 m³ (bron: informatie derden)

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (10 groepen met aardlekschakelaar), warm water en verwarming (CV ketel: Vaillant/2015) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1998 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met plaatmateriaal. De deels houten en deels kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn.
Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 23 november 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
145 m²
Bruto inhoud
486 m³
Perceeloppervlakte
243 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, toilet

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant
Bouwjaar ketel
2015

Kadastrale gegevens

Gemeente
Alphen aan den Rijn
Sectie
B
Perceel
7208
Oppervlakte
243 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, oost, 8.80 x 10.60 m
Oppervlakte
79 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Afrikalaan 171 Alphen aan den Rijn

naar Afrikalaan 171 Alphen aan den Rijn
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand