Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

A.F. de Savornin Lohmanstraat 21 b Zaandam

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 2 februari 2021 vanaf 14:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruk van de woning op de eerste en tweede verdieping, met bijbehorende twee parkeerplaatsen op de bagane grond, trapopgang en hal, plaatselijk bekend als A.F. de Savornin Lohmanstraat 21b, 1501 NG Zaandam, kadastraal bekend gemeente Zaandam, sectie I, nummer 8654,...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1840
Ligging
In centrum

Omschrijving

Online executieveiling op 2 februari 2021 vanaf 14:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruk van de woning op de eerste en tweede verdieping, met bijbehorende twee parkeerplaatsen op de bagane grond, trapopgang en hal, plaatselijk bekend als A.F. de Savornin Lohmanstraat 21b, 1501 NG Zaandam, kadastraal bekend gemeente Zaandam, sectie I, nummer 8654, index 2, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Zaandam sectie I nummer 8530 groot 334 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 2 februari 2021 vanaf 14:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in het centrum van Zaandam, nabij voorzieningen als winkels en verschillende horeca.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 2 kilometer afstand van de rijksweg A2. Het NS-station Zaandam is op circa 4 fietsminuten afstand.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.
Begane grond: gemeenschappelijke entree met trapopgang en 2 parkeerplaatsen (toegankelijk via garagedeur).
Eerste verdieping: entree, trapopgang, hal met toilet, toegang tot dakterras, woonkamer, open keuken en berging.
Tweede verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 toegang tot terras, bergruimte en badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 145 m² (bron: informatie derden).

Inhoud
Circa 400 m² (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1840 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voorgevel metselwerk (achtergevel niet waarneembaar), het dak is gedekt met bitumen.

Vereniging van Eigenaars
Volgens opgave is er sprake van een slapende VvE.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 18 januari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1840
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
145 m²
Bruto inhoud
400 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zaandam
Sectie
I
Indexnummer
2
Perceel
8654
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Garage

Soort garage
parkeerplaats, inpandig
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart A.F. de Savornin Lohmanstraat 21 b Zaandam

naar A.F. de Savornin Lohmanstraat 21 b Zaandam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand