Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Zuidzijde 89 Bodegraven

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 3 maart 2020 vanaf 13:00 uur van: Registergoed Een geschakeld woonhuis met schuur, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Zuidzijde 89, 2411 RV Bodegraven kadastraal bekend gemeente Bodegraven, sectie H, nummer 141, groot 97 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 maart 2020 vanaf 13.00 uur, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
Geschakelde woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1919
Ligging
Aan vaarwater, aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling op 3 maart 2020 vanaf 13:00 uur van:

Registergoed
Een geschakeld woonhuis met schuur, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Zuidzijde 89, 2411 RV Bodegraven kadastraal bekend gemeente Bodegraven, sectie H, nummer 141, groot 97 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 maart 2020 vanaf 13.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. Conform de informatie van derden, zou de eigenaar in het object woonachtig moeten zijn.

Locatie
De woning is gelegen aan het jaagpad langs de Oude Rijn buiten de bebouwde kom van Bodegraven, slechts te voet of per fiets bereikbaar. In de nabijheid van de woning bevinden zich enkele restaurants/bars. Voor overige voorzieningen (winkels, scholen, sportvoorzieningen) is men aangewezen op Bodegraven dat op fietsafstand van de woning bevindt.

Bereikbaarheid
Ondanks dat het object het adres Zuidzijde 89 heet, is onderhavige object alleen te voet of per fiets bereikbaar, daar het object is gelegen aan het fietspad, zijnde het Jaagpad. Vanaf het perceel is er geen uitweg vanaf eigen terrein naar de Zuidzijde. Voorts is het gelegen nabij lokale uitvalswegen, de rijksweg A12 ligt op circa 5 kilometer afstand. Het NS station van Bodegraven is op fietsafstand van de woning.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet kunnen betreden, gezien de unieke woning, waarvan geen tweede is gebouwd, kan niet afgegaan worden op de indeling van soortgelijke woningen.
De vermoedelijke indeling:
Begane grond: woonkamer, keuken.
Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers met dakkapel, badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 92 m² (bron: BAG viewer)

Inhoud
Circa 300 m³ (afgeleide van woonoppervlakte)

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1919 (bron: BAG viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen.

Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.

Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 17 februari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Geschakelde woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1919
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
92 m²
Bruto inhoud
300 m³
Perceeloppervlakte
97 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bodegraven
Sectie
H
Perceel
141
Oppervlakte
97 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Tuintype
voortuin
Tuin
West, 9.20 x 7.10 m
Oppervlakte
37 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Foto's

Kaart Zuidzijde 89 Bodegraven

naar Zuidzijde 89 Bodegraven
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand