Vorige | Volgende
veiling

Zeeweg 4 Oostvoorne

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 25 juni 2019 vanaf 10:00 uur Object Half vrijstaand woonhuis met oprit en parkeerplaats aan de Zeeweg 4 3233 CV Oostvoorne Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 juni 2019 vanaf 10.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Het is niet...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1991
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling 25 juni 2019 vanaf 10:00 uur

Object
Half vrijstaand woonhuis met oprit en parkeerplaats aan de Zeeweg 4 3233 CV Oostvoorne

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 juni 2019 vanaf 10.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Het is niet mogelijk om het woonhuis te bezichtigen.

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Omschrijving
Half vrijstaande woning met oprit en parkeerplaats.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover bekend is de woning in gebruik bij de eigenaar.

Locatie
Gelegen in woonwijk nabij de dorpskern, voorzieningen zoals basisscholen en winkels in de directe nabijheid. Bos, duinen en strand liggen op loopafstand van de woning.

Bereikbaarheid
Lokale en bovenlokale bereikbaarheid, de rijksweg A15 ligt op circa 3 kilometer afstand de N218 ligt op circa 2 kilometer afstand.

Indeling
Begane grond: Hal met toilet, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, open keuken, bijkeuken. Via de bijkeuken toegang tot een aanbouw met werkkamer, slaapkamer en berging.
Eerste verdieping: Overloop, badkamer en 2 slaapkamers.
Tweede verdieping: Bergvliering (bereikbaar via vlizotrap) met opstelplaats cv-ketel en boiler.

Woonoppervlakte
Volgens verkregen informatie zou het woonoppervlakte circa 215 m2 zijn.

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (uitgebreide groepenkast). Verwarming middels Vaillant CV-combiketel, warmwatervoorziening vermoedelijk door middel van boiler en ketel.

Bouwjaar
Circa 1991 (bron: BAG viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas, het dak is gedekt met pannen.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Alle vermelde gegevens betreffende dit object zijn verkregen door informatie van derden. Wij kunnen geen garanties afgeven betreffende deze informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Dakmateriaal
pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
215 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m²
Externe bergruimte
9 m²
Bruto inhoud
700 m³
Perceeloppervlakte
457 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oostvoorne
Sectie
A
Perceel
7931
Oppervlakte
457 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, noord, 7 x 23 m
Oppervlakte
108 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Zeeweg 4 Oostvoorne

naar Zeeweg 4 Oostvoorne
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand