Vorige | Volgende

Wolter ten Catestraat 15 Hengelo

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 12 maart 2019 vanaf 11:00 uur Object Tussenwoning aan de Wolter ten Catestraat 15, 7551 HW Hengelo Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 12 maart 2019 vanaf 11.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Er zijn geen mogelijkheden te...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1900
Ligging
Aan drukke weg, in centrum

Omschrijving

Online executieveiling, 12 maart 2019 vanaf 11:00 uur

Object
Tussenwoning aan de Wolter ten Catestraat 15, 7551 HW Hengelo

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 12 maart 2019 vanaf 11.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden te bezichtigen.

Omschrijving
Tussenwoning met ondergrond, erf en tuin.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De woning is gelegen aan een verkeer intensieve straat aan de rand van het centrum van Hengelo, diverse voorzieningen zoals winkels en restaurants op loopafstand.

Bereikbaarheid
Gelegen op circa kilometer van de rijksweg A1.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Begane grond: hal met meterkast en trapopgang, woonkamer met toegang tot de kelderkast en dichte keuken, in de uitbouw bijkeuken en badkamer met toilet.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers.
Tweede verdieping: zolder.

Woonoppervlakte
Circa 93 m2 (bron BAG-viewer).

Voorzieningen
Voorziening zijn vermoedelijk aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1900 (bron BAG-viewer).

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van een van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Veiling
Openbare veiling ('executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW')

De openbare veiling vindt plaats op 12 maart 2019 vanaf 11:00 uur, online (bij inzet en afslag) via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Onderhandse bieding
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 februari 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
93 m²
Bruto inhoud
285 m³
Perceeloppervlakte
200 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hengelo Overijssel
Sectie
O
Perceel
2350
Oppervlakte
200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in centrum
Tuintype
achtertuin
Tuin
Oost, 5 x 22.90 m
Oppervlakte
106 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Foto's

Kaart Wolter ten Catestraat 15 Hengelo

naar Wolter ten Catestraat 15 Hengelo
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand