Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Wildenhoeksestraat 5 Kruisland

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 3 maart 2020 vanaf 14:00 uur van: Registergoed Een vrijstaand woonhuis en verdere opstallen, erf, tuin en land, gelegen aan de Wildenhoeksestraat 5, 4756 TH Kruisland, kadastraal bekend gemeente Steenbergen, sectie AC, nummer 554 en 553, samen groot 6.752 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 maart 2020 vanaf 14.00 uur, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2001
Ligging
Beschutte ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Omschrijving

Online executieveiling op 3 maart 2020 vanaf 14:00 uur van:

Registergoed
Een vrijstaand woonhuis en verdere opstallen, erf, tuin en land, gelegen aan de Wildenhoeksestraat 5, 4756 TH Kruisland, kadastraal bekend gemeente Steenbergen, sectie AC, nummer 554 en 553, samen groot 6.752 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 maart 2020 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Landelijk gelegen in het buitengebied van Kruisland. Kleinschalige voorzieningen als supermarkt, huisarts, basisschool en peuterspeelzaal zijn in het dorp Kruisland aanwezig. Overige voorzieningen in het nabijgelegen Roosendaal.

Bereikbaarheid
Gelegen op circa 7 kilometer afstand van de rijksweg A17.

Indeling
De vermoedelijke indeling (op basis van informatie uit het NVM-archief):
Begane grond: hal/entree met vaste trap, meterkast en toilet, woonkamer, woonkeuken en bijkeuken.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte.
In de tuin is een zwembad met buitenterras aanwezig.

Woonoppervlakte
Circa 230 m² (bron: informatie derden).

Inpandige bergruimte
Circa 80 m²

Inhoud
Circa 1.100 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2001 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevels metselwerk, het dak is gedekt met pannen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.

Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 17 februari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
230 m²
Overige inpandige ruimte
80 m²
Bruto inhoud
1.100 m³
Perceeloppervlakte
6.755 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, dubbele wastafel, inloopdouche
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Steenbergen
Sectie
AC
Perceel
553
Oppervlakte
5480 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Steenbergen
Sectie
AC
Perceel
554
Oppervlakte
1275 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom
Tuin
Fraai aangelegd, 59.60 x 124.80 m
Oppervlakte
6525 m²

Garage

Soort garage
inpandig, parkeerplaats
Capaciteit
2

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, op eigen terrein

Foto's

Kaart Wildenhoeksestraat 5 Kruisland

naar Wildenhoeksestraat 5 Kruisland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand