Vorige | Volgende
veiling

Wielseweg 3 K 13 Zeewolde

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 5 november vanaf 13:00 uur van: Registergoed Een vrijstaande recreatiewoning met ondergrond en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Wielseweg 3 K 13, 3896 LA Zeewolde, kadastraal bekend gemeente Zeewolde, sectie B, nummer 1537, groot 484 m². Op het registergoed rusten kwalitatieve verplichtingen, de eigenaar c.q. gebruiker is verplicht om te gedogen dat in, op of...

Kenmerken

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2001
Ligging
Beschutte ligging, buiten bebouwde kom

Omschrijving

Online executieveiling op 5 november vanaf 13:00 uur van:

Registergoed
Een vrijstaande recreatiewoning met ondergrond en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Wielseweg 3 K 13, 3896 LA Zeewolde, kadastraal bekend gemeente Zeewolde, sectie B, nummer 1537, groot 484 m².

Op het registergoed rusten kwalitatieve verplichtingen, de eigenaar c.q. gebruiker is verplicht om te gedogen dat in, op of boven het verkochte (nuts)voorziening voor de distributie van gas, water, elektriciteit, televisiesignalen en dergelijke worden aangebracht, hersteld, vervangen en onderhouden.

Tevens rust op het registergoed "voorkeursrecht tot koop". Indien koper voornemens is over te gaan tot verkoop, is hij met inachtneming van het bepaalde verplicht de bedrijfsleiding (Het Nederlands Nationaal Naturistenterrein B.V. (NNT B.V.), of een door deze vennootschap aan te wijzen ander) van dit voornemen in kennis te stellen.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 5 november 2019 vanaf 13.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de recreatiewoning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De recreatiewoning ligt op naturistenpark Flevonatuur in een water- en bosrijke omgeving gelegen in het Hulkesteinse Bos aan de rand van de Flevopolder. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals horeca, een supermarkt en sportfaciliteiten, recreatieruimte, een bar, zwembaden en sauna's. In de direct omgeving zijn diverse winkelcentra en horeca gelegenheden.

Bereikbaarheid
Het naturistenpark ligt nabij diverse lokale uitvalswegen, de rijksweg A28 is op circa 8 kilometer afstand.

Indeling
De directiemakelaar heeft de recreatiewoning niet kunnen betreden, derhalve kan er geen beschrijving gegeven worden van de indeling.

Woonoppervlakte
De directiemakelaar heeft de recreatiewoning niet kunnen betreden, de woonoppervlakte is een inschatting: circa 66 m².

Inhoud
De directiemakelaar heeft de recreatiewoning niet kunnen betreden, de inhoud is een inschatting: circa 200 m³

Voorzieningen
In de recreatiewoning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2001 (informatie van derden)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevels in hout opgetrokken, het dak is gedekt met singels. De kozijnen zijn van hout.

Het park
Op het park is een reglement van toepassing verklaard, genaamd "Terreinreglement voor jaarplaatsen/Koopkavels. Dit terreinreglement is samen met de Recronvoorwaarden en onze privacy verklaring van toepassing op elke jaarplaats/koopkavel".

Permanent gebruik van de recreatiewoning is op grond van het reglement en het bestemmingsplan niet toegestaan. Ook is inschrijving op dit adres bij de gemeente Zeewolde niet mogelijk.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.
Bestemming
Het object heeft de bestemming recreatie.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 21 oktober 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Dakmateriaal
overig

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
66 m²
Bruto inhoud
200 m³
Perceeloppervlakte
484 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeewolde
Sectie
B
Perceel
1537
Oppervlakte
484 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging, buiten bebouwde kom
Tuintype
tuin rondom
Tuin
Normaal, 19.20 x 25.20 m
Oppervlakte
418 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op afgesloten terrein

Foto's

Kaart Wielseweg 3 K 13 Zeewolde

naar Wielseweg 3 K 13 Zeewolde
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand