Vorige | Volgende

Werfstraat 22 Haarlem

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 25 juni 2019 vanaf 10:30 uur Object Appartement gelegen op de 2e verdieping van het appartementengebouw "De Pionier" met bijbehorende berging en mogelijk verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend als Werfstraat 22 2021 BP Haarlem. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 juni 2019 10:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 83 p/m
Bouwjaar
2013
Ligging
Aan water

Omschrijving

Online executieveiling 25 juni 2019 vanaf 10:30 uur

Object
Appartement gelegen op de 2e verdieping van het appartementengebouw "De Pionier" met bijbehorende berging en mogelijk verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend als Werfstraat 22 2021 BP Haarlem.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 juni 2019 10:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het appartement te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Binnen de bebouwde kom, aan een doorgaande weg langs het Spaarne. Voorzieningen zoals winkels en scholen in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij openbaar vervoer en uitvalswegen, het knooppunt 'Rottepolderplein' (kruising A200 en de A9) ligt op circa 5 kilometer afstand.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Appartement op de tweede verdieping: entree, hal, slaapkamer, woonkamer, open keuken en badkamer. Het appartement beschikt over een video-intercominstallatie.
In de kelder van het gebouw bevindt zich de berging.

Woonoppervlakte
Circa 49 m2 (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

De Vereniging van Eigenaars
De administratie van VvE "Vereniging van Eigenaars De Pionier te Haarlem" wordt gevoerd in eigen beheer.

Volgens opgave van de administrateur van de Vereniging van Eigenaars bedragen de servicekosten € 83,33 per maand, het watervoorschot is € 14,50 per maand. Op 1 januari 2019 bedroeg het aandeel in het reservefonds € 948,50.

De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen tot en met juni 2019 € 1.408,70.

Bouwjaar
Circa 2013 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met bitumen en de aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.
Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Alle vermelde gegevens betreffende dit object zijn verkregen door informatie van derden. Wij kunnen geen garanties afgeven betreffende deze informatie.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 83 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
49 m²
Externe bergruimte
6 m²
Bruto inhoud
175 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haarlem
Sectie
G
Indexnummer
47
Perceel
4032
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Werfstraat 22 Haarlem

naar Werfstraat 22 Haarlem
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand