Vorige | Volgende

Viergrenzenweg 116 VAALS

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 25 september 2018 vanaf 15:00 uur Object Appartement met berging en parkeerplaats Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 september 2018 vanaf 15.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Er is geen mogelijkheid tot bezichtiging....

Kenmerken

Soort woning
Corridorflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 186 p/m
Bouwjaar
1991
Ligging
In bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling, 25 september 2018 vanaf 15:00 uur

Object
Appartement met berging en parkeerplaats

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 september 2018 vanaf 15.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er is geen mogelijkheid tot bezichtiging.

Omschrijving
Appartement met berging en parkeerplaats.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het appartement en de berging niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Appartementen complex met panorama uitzichten in het Limburgse heuvellandschap. Op enkele minuten loopafstand van het Drielandenpunt Vaals en veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen door de bossen. Het centrum van Vaals is op korte afstand van het appartement.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Buiten: eigen parkeerplaats
Souterrain: eigen berging
Entree: centrale entree, bellen tableau, brievenbussen, trappenhuis en liften
3e verdieping (vanaf de centrale entree): meterkast aan portiek, entree appartement, open keuken, woonkamer met balkon, badkamer en slaapkamer met toegang tot 2e balkon

Woonoppervlakte
circa 55 m2 (bron BAG Viewer)

Voorzieningen
Op basis van verkregen informatie zijn de voorzieningen vermoedelijk aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1991 (bron BAG Viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met bitumen. De kozijnen zijn van hout met dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 186 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Corridorflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Externe bergruimte
13 m²
Bruto inhoud
195 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vaals
Sectie
E
Indexnummer
A32
Perceel
986
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Vaals
Sectie
E
Indexnummer
A168
Perceel
986
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Viergrenzenweg 116 VAALS

naar Viergrenzenweg 116 VAALS
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand