Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Van Heemskerckstraat 74 Amsterdam, Zeeheldenbuurt

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: Geweldig leuk appartement van ca. 37 m² gelegen in de Zeeheldenbuurt, ooit een buurt met veel bedrijvigheid zoals scheepswerven, touwslagerijen en leerlooierijen. Pas eind 1800 is het een woonbuurt geworden en nu een hippe omgeving met leuke restaurantjes, mooie grachtjes en op loopafstand van het centrum. Het studio appartement, op de eerste verdieping, is gelegen in een charmant gebouw...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 66 p/m
Bouwjaar
1879
Wijk
Zeeheldenbuurt
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Energielabel
Klasse E

Omschrijving

Algemeen:
Geweldig leuk appartement van ca. 37 m² gelegen in de Zeeheldenbuurt, ooit een buurt met veel bedrijvigheid zoals scheepswerven, touwslagerijen en leerlooierijen. Pas eind 1800 is het een woonbuurt geworden en nu een hippe omgeving met leuke restaurantjes, mooie grachtjes en op loopafstand van het centrum.

Het studio appartement, op de eerste verdieping, is gelegen in een charmant gebouw uit 1879. De woning heeft de woonkamer aan de voorzijde, een eenvoudige open keuken en slaapgedeelte aan de achterzijde en een nette badkamer bereikbaar vanuit de hal. Het heeft dubbele beglazing aan zowel de voor- als achterzijde.

Op de zolderverdieping is een afsluitbare berging van circa 4 m² groot.

Indeling:
Entree op de eerste etage, hal, badkamer met douche, toilet, wastafel, wasmachine aansluiting en de CV ketel opstelling. Tevens een klein raampje voor natuurlijke ventilatie. Het woongedeelte heeft 2 grote openslaande ramen en een open verbinding met de keuken en het slaapgedeelte. De keuken is eenvoudig en heeft losse apparatuur (koelkast en fornuis). Op de zolder bevindt zich nog een prima berging en in de onderbouw nog een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Juridische omschrijving:
1. het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie M complexaanduiding 7020-A appartementsindex 225, welk appartementsrecht omvat:
a. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning met verder toebehoren op de eerste verdieping van het Gebouw, plaatselijk bekend Van Heemskerckstraat 74, 1013 PA Amsterdam;
b. voor het tweeënveertig/zevenduizend achthonderd zesendertigste (42/7.836e) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit de Erfpacht;

2. het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie M
complexaanduiding 7020-A appartementsindex 305, welk appartementsrecht
omvat:
a. het recht op het uitsluitend gebruik van de berging op de vierde verdieping van het Gebouw, plaatselijk bekend Van Heemskerckstraat (ongenummerd) te Amsterdam;
b. voor het vijf/zevenduizend achthonderd zesendertigste (5/7.836e) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit de Erfpacht.

De Vereniging van Eigenaars:
Vereniging van Eigenaren:
De VvE bestaat uit 189 appartementsrechten. De Vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Newomij. De maandelijkse bijdrage is € 65,77. Een meerjarenonderhoudsplan en huishoudelijk reglement is aanwezig.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op erfpacht grond van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaart. Het tijdvak loopt van 1 januari 2005 tot en met 31 december 2054.
De canon is afgekocht tot en met 31 december 2054.

Vaste lasten per jaar (2019):
OZB € 75,40
Rioolrecht € 131,12
Waterschapslasten € 26,77
WOZ waarde € 199.000,00 (peildatum 01-01-2018)

Het appartement heeft energielabel E en is geldig tot en met 31 januari 2029.

Parkeren:
Op de openbare weg geldt betaald parkeren.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 37,2 m2 (NEN2580 gemeten)
- Studio appartement
- Uitermate geschikt voor starters of studenten
- Berging op de zolderverdieping 4 m²
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Maatvoeringsverklaring:
"De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten."

De door ons verstrekte informatie is vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Terzake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bieding of het starten van onderhandelingen. Op al onze werkzaamheden zijn de voorwaarden van de NVM van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 66 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1879

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
37 m²
Externe bergruimte
4 m²
Bruto inhoud
117 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel, wasmachineaansluiting
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse E
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
M
Indexnummer
225
Perceel
7020
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
do 31/12/2054
 
 
Gemeente
Amsterdam
Sectie
M
Indexnummer
305
Perceel
7020
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Van Heemskerckstraat 74 Amsterdam, Zeeheldenbuurt

naar Van Heemskerckstraat 74 Amsterdam, Zeeheldenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand