Vorige | Volgende
veiling

Troostlaan 6 Wagenborgen

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 22 oktober 2019 vanaf 11:00 uur van: Registergoed Een vrijstaand woonhuis met garage, schuur (onder)grond, erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend Troostlaan 6, 9945 PV Wagenborgen, kadastraal bekend gemeente Termunten, sectie G, nummers 4162 en 4161. Het registergoed heeft aardbevingsschade. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 22...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2005
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen

Omschrijving

Online executieveiling op 22 oktober 2019 vanaf 11:00 uur van:

Registergoed
Een vrijstaand woonhuis met garage, schuur (onder)grond, erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend Troostlaan 6, 9945 PV Wagenborgen, kadastraal bekend gemeente Termunten, sectie G, nummers 4162 en 4161.

Het registergoed heeft aardbevingsschade.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 22 oktober 2019 vanaf 11:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
3 oktober 2019, 12:00 – 13:00 uur en/of 17 oktober 2019, 16:00 – 17:00 uur

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Landelijk gelegen aan de rand van het dorp Wagenborgen, in het dorp zijn voorzieningen zoals sportmogelijkheden, een medisch centrum, horeca en winkels aanwezig.

Bereikbaarheid
De woning ligt nabij lokale uitvalswegen.

Indeling
Begane grond: entree, woonkamer, eetkeuken, atelier, bijkeuken, 3 slaapkamers waarvan 1 met kleedkamer, 2 badkamers.

Woonoppervlakte
Circa 279 m³ (informatie volgens derden)

Inhoud
Circa 1200 m³ (informatie volgens derden)

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (8 groepen met 2 aardlekschakelaars), warm water en verwarming (CV ketel: Nefit Ecomline met boiler) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2005 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, zijgevel houten delen. Het dak is gedekt met pannen. De kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 7 oktober 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
279 m²
Bruto inhoud
1.200 m³
Perceeloppervlakte
5.964 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel, gasboiler eigendom
Type ketel
Nefit Ecomline met boiler

Kadastrale gegevens

Gemeente
Termunten
Sectie
G
Perceel
4162
Oppervlakte
3514 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal
 
 
Gemeente
Termunten
Sectie
G
Perceel
4161
Oppervlakte
2450 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom
Tuin
Normaal, 68.20 x 96.30 m
Oppervlakte
5594 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Troostlaan 6 Wagenborgen

naar Troostlaan 6 Wagenborgen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand