Vorige | Volgende

Sweder van Zuylenweg 94 bis Utrecht

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 14 mei 2019 vanaf 10:30 uur Registergoed het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de tweede en derde etage en hal op de begane grond en verder toebehoren, staande en gelegen te Utrecht, plaatselijk bekend Sweder van Zuylenweg 94 bis, kadastraal bekend gemeente Zuilen sectie C complexaanduiding 4891-A...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1920
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling 14 mei 2019 vanaf 10:30 uur

Registergoed
het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de tweede en derde etage en hal op de begane grond en verder toebehoren, staande en gelegen te Utrecht, plaatselijk bekend Sweder van Zuylenweg 94 bis, kadastraal bekend gemeente Zuilen sectie C complexaanduiding 4891-A appartementsindex 2, uitmakende het éénhonderd tien/tweehonderd vijfenvijftigste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een perceel grond met het daarop gestichte gebouw, bestaande uit een winkel annex woonhuis met garage, berging, pad en afzonderlijke bovenwoning, staande en gelegen te Utrecht, plaatselijk bekend Sweder van Zuylenweg 94 en 94 bis ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Zuilen sectie C nummer 2254, groot negenennegentig vierkante meter.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 14 mei 2019 vanaf 10:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden dit appartement te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in een woonwijk nabij het centrum van Utrecht met diverse voorzieningen zoals winkels en restaurants in de nabijheid.

Bereikbaarheid
De rijkswegen A2 en A27 liggen beide op circa 7 kilometer afstand.

Indeling
De vermoedelijke indeling
Entree: met meterkast en trapopgang naar de bovenwoning.
Eerste verdieping: Overloop, toilet, woonkamer, via dichte keuken toegang tot balkon.
Tweede verdieping: Overloop, badkamer en 3 slaapkamers, via de overloop toegang tot het tweede balkon.

Woonoppervlakte
Circa 70 m2 (bron: BAG-viewer)

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
Aan het bestuur van de Vereniging van Eigenaars "Vereniging van Eigenaars, Sweder van Zuylenweg 94 en 94 bis", gevestigd te Utrecht is een opgave gevraagd van de (achterstallige) servicekosten en de hoogte van het reservefonds. De gevraagde verklaring is niet door de notaris ontvangen.
Eventuele achterstallige servicekosten over het lopende en afgelopen boekjaar komen voor rekening van de koper.

Bouwjaar
Circa 1920 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is waarschijnlijk bedekt met bitumen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen.Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.
Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.


Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²
Bruto inhoud
310 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zuilen
Sectie
C
Indexnummer
2
Perceel
4891
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Sweder van Zuylenweg 94 bis Utrecht

naar Sweder van Zuylenweg 94 bis Utrecht
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand