Vorige | Volgende

Schilperoortstraat 73 a Rotterdam

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 18 juni 2019 vanaf 11:30 uur Registergoed Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met voor- en achtertuin en schuur gelegen op de begane grond met toebehoren, plaatselijk bekend als Schilperoortstraat 73a te 3082 SR Rotterdam. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 juni 2019 vanaf 11:30 uur, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 54 p/m
Bouwjaar
1934
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling 18 juni 2019 vanaf 11:30 uur

Registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met voor- en achtertuin en schuur gelegen op de begane grond met toebehoren, plaatselijk bekend als Schilperoortstraat 73a te 3082 SR Rotterdam.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 juni 2019 vanaf 11:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen

Omschrijving
Benedenwoning met voor-, achtertuin en schuur.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in de wijk Oud-Charlois, nabij het winkelcentrum Zuidplein.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer in de nabijheid en de rijksweg A15 op circa 4 kilometer afstand.

Indeling
Vermoedelijke indeling
Entree, hal met meterkast, badkamer met douche en toilet, toegang tot de woonkamer en suite aan de achterzijde, slaapkamer voorzijde. Aan de achterzijde een dichte keuken met deur naar de tuin.

Woonoppervlakte
Circa 52 m2 (bron: BAG Viewer)

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijk voorzieningen in de woning aanwezig.

De Vereniging van Eigenaars
De administratie van VvE "Vereniging van Eigenaars Flatgebouw Schilperoortstraat 63 AB tot en met 75 AB (oneven nummers) te Rotterdam" wordt gevoerd door VVE010.

Volgens opgave van de administrateur van de vereniging van eigenaren bedragen de servicekosten € 53,78 per maand. Op 17 april 2019 bedroeg het aandeel in het reservefonds € 663,70.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen per 17 april 2019 € 834,86.

Bouwjaar
Circa 1934 (bron: BAG Viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 54 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
52 m²
Bruto inhoud
127 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Charlois
Sectie
B
Indexnummer
11
Perceel
6781
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, west, 6 x 8.30 m
Oppervlakte
45 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Schilperoortstraat 73 a Rotterdam

naar Schilperoortstraat 73 a Rotterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand