Vorige | Volgende
veiling

Roompotstraat 21 Zoutelande

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 26 februari 2019 vanaf 11.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Er zijn geen mogelijkheden tot bezichtiging. Omschrijving Tussenwoning Gebruik Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1960-1970
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 26 februari 2019 vanaf 11.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden tot bezichtiging.

Omschrijving
Tussenwoning

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond. Zie verder de bijzondere veilingvoorwaarden.

Locatie
Gelegen in een woonwijk, met diverse voorzieningen zoals winkels en restaurants op loopafstand. Het registergoed ligt op loopafstand van het strand.

Bereikbaarheid
De rijksweg A58 bevindt zich op circa 12 kilometer afstand.

Indeling
De vermoedelijke indeling van de woning:
Begane grond:
entree, portaal met meterkast en garderobe, hal moet provisiekast en toilet, dichte keuken en woonkamer.
Eerste verdieping:
overloop, 3 slaapkamers, badkamer met bad/douchecombinatie, 2e toilet en wastafel.
Tweede verdieping:
overloop met CV, berging en 4e slaapkamer.

Woonoppervlakte
Circa 100 m2 (bron: BAG-viewer)

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijk voorzieningen in de woning aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1970 (bron: BAG Viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank(s)
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse
tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van een van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan

Veiling Openbare veiling ('executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW')
De openbare veiling vindt plaats op 26 februari 2019 vanaf 11:00 uur, online (bij inzet en afslag) via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Onderhandse bieding
potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 11 februari 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op de websites van: veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te
gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.
Veilingkosten De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op de websites van nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. De opgegeven indeling is op basis van historische gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
117 m²
Externe bergruimte
10 m²
Bruto inhoud
365 m³
Perceeloppervlakte
129 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Valkenisse
Sectie
D
Perceel
2294
Oppervlakte
129 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Roompotstraat 21 Zoutelande

naar Roompotstraat 21 Zoutelande
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand