Vorige | Volgende
veiling

Residence Juliana 12 Julianadorp

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 30 januari 2020 vanaf 10:30 uur van: het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de volledig gestoffeerde en gemeubileerde recreatiewoning op de tweede verdieping, plaatselijk bekend 1787 PM Julianadorp, Residence Juliana 12, kadastraal bekend gemeente Den Helder, sectie M nummer 419 A27, uitmakende een een/achtenzeventigste aandeel in de gemeenschap,...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1994
Ligging
Aan rustige weg, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling 30 januari 2020 vanaf 10:30 uur van:

het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de volledig gestoffeerde en gemeubileerde recreatiewoning op de tweede verdieping, plaatselijk bekend 1787 PM Julianadorp, Residence Juliana 12, kadastraal bekend gemeente Den Helder, sectie M nummer 419 A27, uitmakende een een/achtenzeventigste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit achtenzeventig recreatiewoningen met bijbehorende voorzieningen genaamd Residence Juliana, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Den Helder, sectie M nummer 416, groot een hectare tweeënzestig are tachtig centiare

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 30 januari 2020 vanaf 10:30 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Appartementencomplex Residence Julianadorp in het kustdorp Julianadorp is gelegen op slechts 300 meter van het prachtige strand. Het appartementencomplex is rustig en ruim gelegen. De directe omgeving van het appartementencomplex biedt vele faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een 9-holes golfbaan, bowlingbanen, een midgetgolfbaan, tennisbanen en diverse eetgelegenheden. Het centrum van Julianadorp bevindt zich op 3,5 kilometer afstand. Hier vindt u een winkelcentrum en diverse restaurants.

Bereikbaarheid
Het appartementencomplex is goed bereikbaar per auto

Indeling
Tweede verdieping: entree appartement, hal, slaapkamer, kast met cv ketel en wasmachine, slaapkamer 2 met toegang balkon, woonkamer met schuifpui naar balkon, keuken en een badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en een toilet. Balkon op zuidwesten

Woonoppervlakte
circa 88 m² (bron: BAG-viewer)

Inhoud
circa 264 m³

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra, warm water en verwarming (CV ketel: Intergas/1994) aanwezig.

Bouwjaar 1994

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tanks
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse
tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming recreatiewoning.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 15 januari om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te
gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.
Veilingkosten De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
88 m²
Bruto inhoud
264 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafelmeubel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
1994
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Helder
Sectie
M
Indexnummer
27
Perceel
419
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, open ligging, vrij uitzicht

Foto's

Kaart Residence Juliana 12 Julianadorp

naar Residence Juliana 12 Julianadorp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand