Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Rembrandtweg 180 C Amstelveen

Vraagprijs € 700.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: Een royaal 3-kamerappartement met serre en ruim souterrain gelegen op de begane grond aan de besloten binnentuin van het luxueuze appartementencomplex Cortile, woonoppervlakte van 179 m². Wonen in het prestigieuze Cortile betekent optimale privacy en veiligheid met de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats in het souterrain, (koopsom parkeerplaats € 25.000,= k.k.). Middels de...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 378 p/m
Bouwjaar
1996
Ligging
In centrum, in woonwijk

Omschrijving

Algemeen:
Een royaal 3-kamerappartement met serre en ruim souterrain gelegen op de begane grond aan de besloten binnentuin van het luxueuze appartementencomplex Cortile, woonoppervlakte van 179 m². Wonen in het prestigieuze Cortile betekent optimale privacy en veiligheid met de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats in het souterrain, (koopsom parkeerplaats € 25.000,= k.k.). Middels de hoofdentree, waar de brievenbussen en het bellentableau met videofoon geplaatst zijn, komt u binnen in een prachtig atrium voorzien van fraaie groene beplanting en een glazen lift.

Omgeving:
Cortile is een luxe appartementengebouw met een chique uitstraling in het centrum van Amstelveen. Direct bij de winkels aan de Rembrandtweg, op korte afstand van kunst (Cobra Museum) en cultuur (theater), bibliotheek, openbaar vervoer (bus en sneltram naar Amsterdam), vele winkels waaronder de Bijenkorf en verschillende horecagelegenheden. Uitvalswegen A9, ring A10, A2 en A4 zijn eenvoudig bereikbaar. Scholen, internationale school, Amsterdam en luchthaven Schiphol liggen op korte afstand.

Indeling van het appartement:
De indeling van het appartement is als volgt: Een ruim entree met toegang tot de twee slaapkamers gelegen aan de binnentuin. De hoofdslaapkamer heeft eveneens toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel, een tweede toilet en een separate douche. De tweede slaapkamer heeft een goede afmetingen en is voorzien van een eigen wastafel, die praktisch in een kast is weggewerkt. Het gasttoilet is ruim bemeten. Ook Is de badkamer vanuit de hal te bereiken. Aan het einde van deze ruime hal is de woonkamer met open keuken en een glazen serre waardoor een enorme hoeveelheid licht in het appartement komt.
De keuken is netjes en praktisch. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken alwaar tevens de cv-ketel, de wasmachineaansluiting en de mechanische afzuiging zijn geïnstalleerd.

Via een vaste trap in de woonkamer komt u in het souterrain van het appartement. Deze verrassende extra ruimte onder de zitkamer heeft daglicht van de ramen aan de voorzijde en is uiterst geschikt als werkruimte, atelier, fotostudio of hobby-werkplaats maar is ook om te bouwen tot gastenverblijf.
In dit grote souterrain zitten twee losse ruimten; een ruimte zonder ramen, die gebruikt zou kunnen worden als interne berging en één ruimte met de achterdeur van het appartement. Deze achterdeur verbindt het appartement met de parkeergarage en de fietsenstalling van het wooncomplex en met de gang waar de externe berging zich bevindt.

Juridische omschrijving:
Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de begane grond en in het souterrain van het gebouw, met de daarbij behorende berging in het souterrain, plaatselijk bekend te 1181 GZ Amstelveen als Rembrandtweg 180-C, kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H complexaanduiding 12814A, appartementsindex 4, uitmakende het 178/15.530 onverdeelde aandeel in het complex Cortile;
Het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats gelegen in het souterrain van het gebouw, kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H complexaanduiding 12814A, appartementsindex 197, uitmakende het 12/15530ste onverdeeld aandeel in het complex Cortile; zijnde een flatgebouw bestaande uit 89 woningen met afzonderlijk bijbehorende berging, één ruimte ten behoeve van de vereniging van eigenaars en 118 parkeerplaatsen, verdeeld over het souterrain, de begane grond en eerste tot en met derde verdieping, alsmede twee afzonderlijke parkeerplaatsen op de begane grond.


De Vereniging van Eigenaars:
Het luxe appartementencomplex is in 1996 gebouwd in een Toscaanse sfeer met een majestueuze entree, een fraai atrium met waterpartij en olijfbomen, een onder architectuur aangelegde binnentuin en een grote parkeerkelder onder het gebouw. Om het geheel in stijl af te maken heeft de Vereniging van Eigenaars een huismeester aangesteld voor het dagelijks onderhoud.

De Vereniging telt in totaal 89 woningen en heeft het beheer en administratie uit handen gegeven aan Munnik VvE Beheer te Hoofddorp.
Voor dit appartement is maandelijks een servicebijdrage verschuldigd van € 377,88.
Voor de parkeerplaats in de parkeergarage bedraagt de servicekosten € 25,48 per maand.

Het betreft hier een actieve Vereniging van Eigenaars die er alles aan doen om het gebouw en bijbehorende binnentuin in een perfecte conditie te houden.
Zo is de entree elektronisch afgesloten (middels een tag) en is de deze vereniging druk doende om de individuele cv-ketels en de afvoerbuis van het ventilatiesysteem te laten vervangen. Om de kosten te kunnen drukken wordt getracht dit als collectieve opdracht uit te laten voeren.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex is gelegen op eigen grond.

Energielabel:
Het appartement heeft een voorlopig energielabel C

Parkeren:
In het winkelgebied van Amstelveen geldt betaald parkeren. Dit appartementencomplex is gelegen in zo'n gebied, waar het volgende van kracht is:
Bewonersvergunning
Een Bewonersvergunning is een digitale parkeervergunning waarmee bewoners kunnen parkeren in gebieden waar betaald parkeren geldt.
Per adres kunt u 2 Bewonersvergunningen aanvragen.
Een Bewonersvergunning is niet geldig in de gebieden "kort betaald parkeren" in het Stadshart en blauwe zones.
Bezoekersvergunning
Voor € 0,25 per uur kunt u bezoekers in uw straat laten parkeren. 's Avonds is het gratis.
Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de gemeente Amstelveen.

Oplevering:
In overleg

Vraagprijs
Voor het appartement: € 700.000,00 kosten koper
Voor de parkeerplaats: € 25.000,-- kosten koper

Maatvoeringsverklaring:
"De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten."

Niet zelf bewoningsclausule:
"Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden."

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 378 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
179 m²
Externe bergruimte
13 m²
Bruto inhoud
600 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
1996
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amstelveen
Sectie
H
Indexnummer
4
Perceel
12814
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Amstelveen
Sectie
H
Indexnummer
197
Perceel
12814
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum, in woonwijk

Garage

Soort garage
parkeerkelder
Capaciteit
1

Foto's

Kaart Rembrandtweg 180 C Amstelveen

naar Rembrandtweg 180 C Amstelveen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand