Vorige | Volgende
veiling

Rechtestraat 14 Asten

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 1 oktober 2019 vanaf 14:00 uur van: Registergoed Een hoekwoning met garage/berging en verdere aanhorigheden, alles met ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend als Rechtestraat 14, 5721 XD Asten, kadastraal bekend gemeente Asten, sectie G, nummer 3398. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 1 oktober 2019 vanaf 14.00 uur, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1965

Omschrijving

Online executieveiling 1 oktober 2019 vanaf 14:00 uur van:

Registergoed
Een hoekwoning met garage/berging en verdere aanhorigheden, alles met ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend als Rechtestraat 14, 5721 XD Asten, kadastraal bekend gemeente Asten, sectie G, nummer 3398.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 1 oktober 2019 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
10 september 2019, 12:00 – 13:00 uur en/of 24 september 2019, 16:00 – 17:00 uur

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen nabij het centrum van Asten, met diverse voorzieningen zoals winkels en horecagelegenheden op loopafstand.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen, de rijksweg A67 is op circa 2 kilometer afstand.

Indeling
Begane grond: Entree, hal met toilet en meterkast, trapopgang. Woonkamer, aanbouw met keuken en schuifpui, bijkeuken en inpandige garage.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap, open bergzolder met opstelling C.V. ketel.

Woonoppervlakte
Circa 134 m² (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (8 groepen met 2 aardlekschakelaars), warm water en verwarming (CV ketel: Remeha Calenta HR) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1965 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De deels houten en kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.
Bijzonderheden Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 16 september 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te
gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
134 m²
Bruto inhoud
400 m³
Perceeloppervlakte
227 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, wastafel

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remeha Calenta

Kadastrale gegevens

Gemeente
Asten
Sectie
G
Perceel
3398
Oppervlakte
227 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, noordoost, 9.40 x 8.50 m
Oppervlakte
73 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Rechtestraat 14 Asten

naar Rechtestraat 14 Asten
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand