Vorige | Volgende
veiling

Prinses Irenestraat 8 Heerlen

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 28 januari 2020 vanaf 13:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de derde verdieping van na te vermelden gebouw gelegen aan de Prinses Irenestraat, met bijbehorende berging in het souterrain, plaatselijk bekend Prinses Irenestraat 8, 6412 AG Heerlen, kadastraal bekend gemeente Heerlen,...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 220 p/m
Bouwjaar
1949
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 28 januari 2020 vanaf 13:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de derde verdieping van na te vermelden gebouw gelegen aan de Prinses Irenestraat, met bijbehorende berging in het souterrain, plaatselijk bekend Prinses Irenestraat 8, 6412 AG Heerlen, kadastraal bekend gemeente Heerlen, sectie D complexaanduiding 8640-A, indexnummer 8.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 28 januari 2020 vanaf 13.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het appartement te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Het appartement is gelegen binnen de bebouwde kom van de gemeente Heerlen in een woonwijk, op loopafstand van een winkelcentrum.

Bereikbaarheid
Gelegen op loopafstand van het NS-station Heerlen en in de nabijheid van lokale uitvalswegen. De rijksweg A76 is op circa 2,5 kilometer afstand.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Entree, hal, toilet, keuken, 3 slaapkamers, woonkamer, balkon aan voor- en achterzijde

Woonoppervlakte
Circa 72 m² (bron: BAG-viewer)

Inhoud
Circa 200 m³

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1949 (bron: BAG-viewer)

Vereniging van Eigenaars
Volgens opgave d.d. 28-11-2019 van de administrateur van de VvE "Vereniging van Eigenaren Gringelflats" bedragen de servicekosten € 220,00 per maand. De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen volgens voormelde opgave van 27-11-2019 tot en met december 2019 € 4.859,50. Het aandeel in het reservefonds bedraagt volgens voormelde opgave € 1.864,69.

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het platte dak is gedekt met bitumen, de kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 13 januari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 220 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
72 m²
Bruto inhoud
200 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerlen
Sectie
D
Indexnummer
8
Perceel
8640
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Prinses Irenestraat 8 Heerlen

naar Prinses Irenestraat 8 Heerlen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand