Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Paramariboplein 56 II Amsterdam, De Baarsjes

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: Op een heerlijke locatie nabij het centrum van Amsterdam in de West-Indische buurt, ligt dit ruim opgezette en lichte bovenwoning, gelegen op ! Eigen grond !, geen gedoe met erfpacht Een driekamer appartement op de tweede etage van 68 m² groot met een balkon (8 m²) aan de achterzijde. Het betreft hier een appartement welke wel gemoderniseerd is en gelegen in de Baarsjes, onderdeel...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 60 p/m
Bouwjaar
1930
Wijk
De Baarsjes
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel
Klasse E

Omschrijving

Algemeen:
Op een heerlijke locatie nabij het centrum van Amsterdam in de West-Indische buurt, ligt dit ruim opgezette en lichte bovenwoning, gelegen op ! Eigen grond !, geen gedoe met erfpacht
Een driekamer appartement op de tweede etage van 68 m² groot met een balkon (8 m²) aan de achterzijde.
Het betreft hier een appartement welke wel gemoderniseerd is en gelegen in de Baarsjes, onderdeel uitmakend van een karakteristiek jaren dertig complex, een entree aan het open portiek op de eerste verdieping welke aan de eisen van deze tijd voldoet maar die ook nog over voldoende originele details beschikt

Indeling:
Via de stenen trap in het open portiek is de eerste etage te bereiken alwaar de eigen entree voor de woningen op de tweede en derde verdieping. Middels een trap naar de tweede verdieping waar de appartementstoegang deur.
Via de entreedeur komt men in de centrale hal, van waaruit toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers (beide middels de originele schuifdeuren te openen naar de woonkamer), keuken, badkamer en het afzonderlijke toilet.
Over de gehele breedte is het balkon, aan de achterzijde van het appartement.
De keuken is voorzien van een vierpits gaskookplaat, een afzuigkap, vaatwasmachine en een koelkast.
De badkamer is voorzien van een ligbad (met douche) wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine/-droger, waarbij de wasmachine achter blijft. De C.V.-installatie is hier ook gemonteerd.

Ligging:
Het appartement is gelegen in Amsterdam-West tussen het Surinameplein, Hoofdweg en de Baarsjesweg met aan de voorzijde vrij uitzicht over een groen en gezellig speelplein. Met andere woorden, dicht bij alles wat Amsterdam zo aantrekkelijk maakt, zoals cafés en restaurants, vele winkels en supermarkten (Jumbo en Lidl beide op 1 minuut loopafstand), sportfaciliteiten (David Loyd), goeie scholen en K.D.V.'s en is de woning zeer gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer (diverse tram en buslijnen vanaf de Hoofdweg, Overtoom en Amstelveenseweg) en uitvalswegen (Ringweg A10, A9 en A4, afslag S106). Parkeren gebeurt op de openbare weg en middels het vergunningsstelsel van de gemeente Amsterdam. Er is momenteel een wachttijd, van circa drie (3) maanden, voor dit gebied (West 1.3.; bron: website gemeente Amsterdam). Naast het Vondelpark is ook het en het Rembrandtpark niet ver van het appartement verwijderd, maar met het plein voor de deur hoef je niet ver weg om toch even lekker buiten te zijn.

Juridische omschrijving:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met buitenruimte gelegen op de tweede verdieping van het gebouw en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Paramariboplein 56-2 te 1058 AT Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie M, complexaanduiding 1937-A, appartementsindex 3, uitmakende het tweeëntwintig/éénhonderdste (22/100ste) aandeel in de gemeenschap bestaande uit het pand, bestaande uit een woonhuis met ondergrond en erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Paramariboplein 56 te 1058 AT Amsterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie M nummer 1894, groot één are twintig centiare. 
Splitsing in appartementsrechten:
Het gebouw Paramariboplein 56 te Amsterdam is op 10 juli 2009 door notaris Mr. H.J.M. van de Eerenbeemt, notaris te Amsterdam, gesplitst in vier appartementsrechten, met vergunning van de gemeente Amsterdam (afgegeven 20 april 2009, door het dagelijks bestuur van het Stadsdeel De Baarsjes van de gemeente Amsterdam, onder nummer J07/8120 BWT 2008), hierbij heeft het onderhavige appartementsrecht een aandeel aangewezen gekregen van 22/100ste in het geheel en beschikt dit appartementsrecht over één van de vier aanwezige stemmen. In de splitsingsakte is verwezen naar het modelregelement Hierbij wordt van toepassing verklaard het modelreglement, vastgesteld bij akte op 17 januari 2006, voor notaris Mr. A.G. Hartman te Amsterdam verleden, welke akte bij afschrift is ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers te Amsterdam op 18 januari 2006 in register Hypotheken 4 deel 19399 nummer 166, waarvan de bepalingen als reglement zullen gelden. In de splitsingsakte van Mr. H.J.M. van de Eerenbeemt staat verder dat de annex van genoemd modelreglement, waarin het gebruik van het privé gedeelte afhankelijk wordt gesteld van de toestemming van het bestuur van de vereniging van eigenaars, wordt niet van toepassing verklaard (kortom: geen ballotage) en verder worden er ten aanzien van genoemd modelreglement wijzigingen en/of aanvullingen vastgesteld.

De Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 4 appartementsrechten en is genaamd "Vereniging van Eigenaars van het gebouw Paramariboplein 56 te Amsterdam", welke Vereniging staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 50212826. Maandelijks wordt aan de Vereniging een bedrag overgemaakt van € 59,64 voor de opstalverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering en het elektra-verbruik in de gemeenschappelijke ruimten. Uiteraard is er ook een aandeel voor groot onderhoud gereserveerd. De Vereniging is financieel gezond en beschik over een positief saldo. Tot slot zijn binnen de Vereniging geen bijzondere besluiten genomen.

Eigendomssituatie:
Het gebouw is gelegen op eigen grond!

Vaste lasten per jaar (2019):
O.Z.B. € 151,94
Rioolrecht € 131,12
Waterschapslasten € 53,93
Servicekosten € 715,66
WOZ waarde € 401.000,00 (peildatum 01-01-2018)

Het appartement beschikt over een definitief energielabel E.

Parkeren:
Conform de website van de gemeente Amsterdam is in het gebied West-1.3 een wachttijd van 3 maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
• Driekamer appartement
• Woonoppervlakte van 68 m²
• Balkon achterzijde 8 m²
• Eigen grond
• Moderne elektrische installatie
• cv-installatie en sfeerkachel
• Bouwjaar 1930

Maatvoering verklaring:
"De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten."

Oplevering: In overleg

Toegevoegde waarde:
- Centraal gelegen woning in De Baarsjes op EIGEN GROND;
- Originele en suite;
- Zeer praktische indeling met 2 ruime slaapkamers;
- Kleinschalige en actieve VvE met een professionele administrateur;
- Servicekosten bedragen € 58,20 per maand;
- Deels voorzien van dubbele beglazing;
- Individuele centrale verwarming (2007);
- Momenteel slechts een wachttijd van drie maanden voor een parkeervergunning;
- Oplevering: In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 60 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
68 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Bruto inhoud
231 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wasmachineaansluiting
Voorzieningen
natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
Klasse E
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
HR
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
M
Indexnummer
3
Perceel
1937A
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, parkeervergunningen

Foto's

Kaart Paramariboplein 56 II Amsterdam, De Baarsjes

naar Paramariboplein 56 II Amsterdam, De Baarsjes
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand