Vorige | Volgende

P J Oudplein 20 FRANEKER

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 18 september 2018 vanaf 11:00 uur Object Hoekwoning PJ Oudplein 20 8802 RK Franeker Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 september 2018 vanaf 11.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Geen mogelijkheid tot bezichtiging...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1971-1980
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling, 18 september 2018 vanaf 11:00 uur

Object
Hoekwoning PJ Oudplein 20 8802 RK Franeker

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 september 2018 vanaf 11.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Geen mogelijkheid tot bezichtiging

Omschrijving
Woonhuis met (onder)grond en verder aanbehoren, plaatselijk bekend P J Oudplein 20, 8802 RK Franeker, kadastraal bekend gemeente Franeker, sectie B, nummer 5232, groot een are vijfenzestig centiare. Het onverdeeld een/vijfentwintigste aandeel in het aldaar gelegen mandelig pad, kadastraal bekend gemeente Franeker, sectie B, nummer 5429, groot
een are eenendertig centiare respectievelijk nummer 5426 groot eenenveertig centiare.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in een woonwijk binnen de bebouwde kom van Franeker. De basisvoorzieningen zoals een supermarkt en basisschool bevinden zich op korte afstand.

Bereikbaarheid
De woning is goed bereikbaar ca. 3 kilometer van de A31.

Indeling
De vermoedelijke indeling is:
Begane grond: Hal met toilet, woonkamer met open keuken
Eerste verdieping: Overloop, badkamer, slaapkamer(s)
Tweede verdieping: Zolder

Voorzieningen
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden, derhalve is er geen informatie over de voorzieningen.

Woonoppervlakte
Circa 100 m2 (bron NVM)

Bouwjaar
Circa 1973 (bron BAG viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De kozijnen zijn van hout en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede
voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²
Externe bergruimte
6 m²
Bruto inhoud
350 m³
Perceeloppervlakte
337 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Franeker
Sectie
B
Perceel
5232
Oppervlakte
165 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Franeker
Sectie
B
Perceel
5429
Oppervlakte
131 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Franeker
Sectie
B
Perceel
5426
Oppervlakte
41 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, oost, 7.80 x 5 m
Oppervlakte
39 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart P J Oudplein 20 FRANEKER

naar P J Oudplein 20 FRANEKER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand