Vorige | Volgende

Oude Leliestraat 1 Amsterdam, Centrum, Jordaan

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen : Vrijwillige verkoping op 3 december 2018 's-middags nà 16.30 uur in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam. Juridische omschrijving : Het winkel-/woonhuis staande en gelegen te 1016 BD Amsterdam, aan de Oude Leliestraat 1, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie E nummer 8726, groot 21 centiare, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en een...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp winkelruimte
33 m²

Omschrijving

Algemeen :
Vrijwillige verkoping op 3 december 2018 's-middags nà 16.30 uur in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam.

Juridische omschrijving :
Het winkel-/woonhuis staande en gelegen te 1016 BD Amsterdam, aan de Oude Leliestraat 1, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie E nummer 8726, groot 21 centiare, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en een woning op de bovenverdiepingen.

Locatie:
De Oude Leliestraat is een typerend straatje voor de Jordaan en qua uitstraling het best te vergelijken met één van "de negen straatjes". De Oude Leliestraat is een autovrije straat, dus geen overlast van auto's en vrachtverkeer voor uw deur. De locatie is ideaal gelegen ten opzichte van tal van faciliteiten, van de Albert Heijn tot vele leuke winkels, restaurants en cafés. Alles is binnen handbereik en kan lopend of met de fiets bereikt worden.

Gebruik/Oplevering:
Het registergoed is verhuurd voor een bedrag van € 1.898,85 per maand. Over de huur wordt geen BTW berekend.

Indeling:
Kelderruimte: De kelder is uitsluitend toegankelijk vanuit de winkelruimte. Thans wordt deze ruimte gebruikt als opslagruimte.
Begane grond: winkelruimte.
Eerste verdieping: 1 vertrekt thans in gebruik als atelierruimte met een toiletruimte.
Tweede verdieping: woonkamer met een keukenblokje.
Derde verdieping (kapverdieping): slaapkamer met dakkapel en een dakluik. De badkamer (v.v. een douche, wastafel en een toilet) is vanuit de slaapkamer toegankelijk. Tevens is op deze verdieping de c.v.-ketel geïnstalleerd.

Oppervlakte(n):
Conform het meetrapport, heeft het registergoed een vloeroppervlakte van 64,8 m².

WOZ-waarden peildatum 1 januari 2017:
WOZ-waarde is op 1 januari 2017 gesteld op € 428.000,--.

Vaste lasten per jaar 2018:
OZB € 177,15
Rioolheffing € 125,83
Waterschapslasten € 62,64

Status:
Op 1 februari 1999 is de gehele Amsterdamse binnenstad (binnen de Singelgracht) aangewezen als rijksbeschermd stadsgezicht, waarbinnen het registergoed is gelegen.
Het registergoed is niet opgenomen als Rijksmonument in de zin van de Erfgoedwet.

Garanties:
Verkoper verleent generlei garanties en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent wat is medegedeeld of waarvan mededelingen achterwege is gebleven. Zie veilingvoorwaarden.

Plokpenning:
De plokpenning bedraagt 1% van het hoogste opbod inclusief B.T.W. ten laste van de verkoopopbrengst.

Veilingnotaris:
Het notariskantoor Eekhoff C.S. Notariaat
De heer Mr. H.J. Eekhoff
Van Miereveldstraat 13
1071 DW Amsterdam,
Behandelaar is de heer Mr. P. van Zoelen
T. +31 (0)20 - 20 60 745 (direct) of 20 60 748 (algemeen)
F. +31 (0)20 - 20 60 791
E-mail: jurist2@eekhoffcs.nl

Gunning:
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken uiterlijk 48 uur na de veiling, van het betreffende perceel.

De veilingcondities:
De bijzondere veilingvoorwaarden zijn op te vragen bij voornoemd notariskantoor en zullen tevens gepubliceerd worden op de website van het veilinghuis, zijnde eersteamsterdamse.nl

Bezichtigingen:
Indien mogelijk kan het registergoed uitsluitend op afspraak bezichtigd worden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Met betrekking tot deze object is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent dit object, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaarverkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper is uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan hebben zij dat geuit en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit eigenhandig nog eens na te (laten) meten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
33 m²
In units vanaf
33 m²
Perceel
21 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
E
Perceel
8726
Oppervlakte
21 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Oude Leliestraat 1 Amsterdam, Centrum, Jordaan

naar Oude Leliestraat 1 Amsterdam, Centrum, Jordaan
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand