Vorige | Volgende

Oosteinde 11 h 102 MOORDRECHT

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 2 oktober 2018 vanaf 11.30 uur Object Recreatiewoning aan het Oosteinde 11 h 102, 2841 AA Moordrecht. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 2 oktober 2018 vanaf 11.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Er is geen mogelijkheid tot...

Kenmerken

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 90 p/m
Bouwjaar
1975
Ligging
Aan rustige weg, aan water, landelijk gelegen

Omschrijving

Online executieveiling 2 oktober 2018 vanaf 11.30 uur

Object
Recreatiewoning aan het Oosteinde 11 h 102, 2841 AA Moordrecht.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 2 oktober 2018 vanaf 11.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er is geen mogelijkheid tot bezichtiging.

Omschrijving
Vrijstaande recreatiewoning met ondergrond en parkeerplaats.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de recreatiewoning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Huurbeding
Bij beschikking van de Rechtbank Den Haag d.d. 30 augustus 2018 is verlof verleend tot inroeping van het huurbeding met een ontruimingstermijn van één maand na betekening van de beschikking.

Locatie
Recreatiepark 'De Poldertuin' aan het Oosteinde te Moordrecht, ca. 4 kilometer van het centrum van Gouda.

Bereikbaarheid
Het recreatiepark is gelegen in een buitengebied nabij uitvalswegen. Ca. 3,5 kilometer van de A20.

Indeling
Niet bekend, ten tijde van de inspectie kon de recreatiewoning niet worden betreden.

Woonoppervlakte
Ca. 60 m2 (bron BAG Viewer)

Voorzieningen
Niet bekend

Bouwjaar
Ca. 1975 (bron BAG Viewer)

Bouwaard
Voor-, achter- en zijgevel houten delen. Het dak is gedekt met riet. De kozijnen zijn van hout, het was voor de directie-makelaar niet zichtbaar welke soort beglazing in de kozijnen zit.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object is gelegen op een recreatiepark waar permanent wonen niet is toegestaan.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Overig
Achterstand Vereniging De Poldertuin/'t Vissertje (te betalen door koper na verkrijging)
Op grond van artikel 6 lid 6 van de statuten van Vereniging De Poldertuin/'t Vissertje (bijlage) alsmede artikel 19 van het huishoudelijk reglement (bijlage), waarmee koper in de veiling geacht wordt bekend te zijn, zal door genoemde vereniging bij koper na verkrijging in rekening worden gebracht de achterstallige afdrachten aan de vereniging voor wat betreft het lopende boekjaar en de twee daaraan voorafgaande boekjaren.
Volgens opgave van de administratie van voormelde vereniging bedragen de afdrachten aan de vereniging tweeënnegentig euro (EUR 92,00) per maand, bestaande uit basis servicekosten, voorschot elektra, voorschot water, voorschot huisvuil en administratiekosten. De achterstallige afdrachten bedragen voor de twee afgelopen boekjaren en het lopende boekjaar per een augustus tweeduizend achttien: tweeduizend achthonderdvierenzestig euro en negenenveertig cent (EUR 2.864,49) (bijlage), welke achterstallige afdrachten door de administrateur van genoemde vereniging achteraf en rechtstreeks bij koper in rekening zullen worden gebracht. Voor een specificatie van deze achterstallige afdrachten wordt verwezen naar genoemde vereniging.

Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte, inhoud en de afmetingen van de tuin zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 90 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Dakmateriaal
riet

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²
Bruto inhoud
200 m³
Perceeloppervlakte
14.652 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Moordrecht
Sectie
B
Perceel
2331
Oppervlakte
400 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Moordrecht
Sectie
B
Perceel
2336
Oppervlakte
12752 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Moordrecht
Sectie
B
Perceel
1504
Oppervlakte
320 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Moordrecht
Sectie
B
Perceel
2159
Oppervlakte
920 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Moordrecht
Sectie
B
Perceel
1505
Oppervlakte
260 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan water, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom
Tuin
Verwaarloosd, 20 x 20 m
Oppervlakte
340 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's

Kaart Oosteinde 11 h 102 MOORDRECHT

naar Oosteinde 11 h 102 MOORDRECHT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand