Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Munt 106 Heerenveen

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 10 december 2019 vanaf 11:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de drie-kamerwoning op de achtste woonlaag met afzonderlijke berging op de "tweede laag", plaatselijk bekend als Munt 106, 8446 AM Heerenveen, kadastraal bekend gemeente Heerenveen, sectie A, nummer 7386, appartements index 38 . Inleiding Executoriale...

Kenmerken

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 214 p/m
Bouwjaar
1972
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling op 10 december 2019 vanaf 11:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de drie-kamerwoning op de achtste woonlaag met afzonderlijke berging op de "tweede laag", plaatselijk bekend als Munt 106, 8446 AM Heerenveen, kadastraal bekend gemeente Heerenveen, sectie A, nummer 7386, appartements index 38 .

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 10 december 2019 vanaf 11:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het appartement te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het appartement niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat
de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen binnen de bebouwde kom van Heerenveen, diverse voorzieningen zoals winkels, basisscholen en sportmogelijkheden in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid
De rijkswegen A7 en A32 zijn beide op circa 4 kilometer afstand van het appartement gelegen.

Indeling
De vermoedelijke indeling van het appartement op de 8e woonlaag:
Entree, hal, toilet, woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en balkon op het zuiden.
Berging op de 2e laag van het gebouw.

Woonoppervlakte
Circa 82 m² (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijk voorzieningen in het appartement aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1972 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is vermoedelijke gedekt met bitumen. De houten kozijnen zijn voorzien van enkel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van VvE "Vereniging Van Eigenaars Woningeenheden Munt Flat B" wordt gevoerd door MVGM Rijswijk. Volgens opgave van de administrateur van de vereniging van eigenaren bedragen de servicekosten tweehonderd twintig euro en tweeën zestig cent (EUR 220,62) per maand.

De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen tot en met januari tweeduizend twintig: tweeduizend zevenhonderdnegentien euro en zeven cent (EUR 2.719,07). Het aandeel in het reservefonds bedraagt: eenduizend zevenhonderdeenentwintig euro en eenenzeventig cent (EUR 1.721,71).

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van
koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit
gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 november 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 214 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
82 m²
Bruto inhoud
260 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerenveen
Sectie
A
Indexnummer
38
Perceel
7386
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Munt 106 Heerenveen

naar Munt 106 Heerenveen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand