Vorige | Volgende

Molenweg 15 Koningsbosch

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 12 februari 2019 vanaf 14:00 uur Object Vrijstaand woonhuis aan de Molenweg 15 te 6104 AH Koningsbosch Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 12 februari 2019 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Er zijn geen mogelijkheden tot...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1970
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen

Omschrijving

Online executieveiling, 12 februari 2019 vanaf 14:00 uur

Object
Vrijstaand woonhuis aan de Molenweg 15 te 6104 AH Koningsbosch

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 12 februari 2019 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden tot bezichtiging.

Omschrijving
Vrijstaande woning met garage, tuin, (onder)grond en verder aanbehoren, staande en gelegen te 6104 AH Koningsbosch, Molenweg 15, kadastraal bekend gemeente Echt, sectie U nummer 541 en nummer 542, groot eenduizend vijf vierkante meter.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond. Zie hiervoor de bijzondere veilingvoorwaarden van deze woning op de website veilingnotaris.nl

Locatie
Gelegen op een rustige locatie in een landelijke omgeving.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen. Circa 10 kilometer van de rijksweg A73.

Indeling
De vermoedelijke indeling
Begane grond: Hal met toilet, L-vormige woonkamer met open haard en schuifpui naar achtergelegen terras en tuin. Aangebouwde keuken.
Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer
Tweede verdieping: zolder

Woonoppervlakte
Circa 203 m2 (bron BAG-viewer)

Voorzieningen
De voorzieningen zijn vermoedelijk aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1970 (bron BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen, de kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.
Milieu Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van een van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Veiling
Openbare veiling ('executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW')

De openbare veiling vindt plaats op 12 februari 2019 vanaf 14:00 uur, online (bij inzet en afslag) via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Onderhandse bieding
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 28 januari 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht:
C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
203 m²
Bruto inhoud
500 m³
Perceeloppervlakte
2.165 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Echt
Sectie
U
Perceel
541
Oppervlakte
1160 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Echt
Sectie
U
Perceel
542
Oppervlakte
1005 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen
Tuintype
achtertuin
Tuin
Zuidoost, 22 x 31 m
Oppervlakte
667 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen, parkeerplaats
Capaciteit
2

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Molenweg 15 Koningsbosch

naar Molenweg 15 Koningsbosch
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand