Vorige | Volgende

Markendaalseweg 335 BREDA

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 25 september 2018 vanaf 11:00 uur Object Appartement, galerijflat aan de Markendaalseweg 335, 4811 KW Breda Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 september 2018 vanaf 11:00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Woensdag 19...

Kenmerken

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1977
Ligging
In centrum, in woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling, 25 september 2018 vanaf 11:00 uur

Object
Appartement, galerijflat aan de Markendaalseweg 335, 4811 KW Breda

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 25 september 2018 vanaf 11:00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Woensdag 19 september 2018 van 16:00 – 17:00
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 - 589 3010.

Gebruik
Het appartement is niet in gebruik en wordt deels gemeubileerd opgeleverd.

Locatie
Gelegen in het centrum van Breda op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen.

Bereikbaarheid
In nabijheid van uitvalswegen, o.a. rijkswegen A16 (ca. 4 kilometer) en A27 (ca. 5 kilometer)

Indeling
Centrale hal met brievenbussen, bellentableau en toegang tot een afgesloten hal met trappenhuis en liftinstallatie. Het appartement bevindt zich op de begane grond.
Indeling appartement:
Hal/entree, meterkast en toegang tot inpandige berging. Woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche en toilet.

Woonoppervlakte
ca. 42 m2 (bron BAG Viewer)

Voorzieningen
Voorzieningen zijn aanwezig.

Bouwjaar
ca. 1977 (bron BAG Viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De kozijnen zijn van hout en kunststof en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
42 m²
Bruto inhoud
129 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Breda
Sectie
E
Indexnummer
A3
Perceel
7870
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum, in woonwijk

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's

Kaart Markendaalseweg 335 BREDA

naar Markendaalseweg 335 BREDA
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand