Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Lou Jansenplein 50 H Amsterdam

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 13 februari 2020 vanaf 14:30 uur van: Registergoed het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste woonlaag met berging op de begane grond gelegen te 1063 HA Amsterdam, Lou Jansenplein 50 huis, kadastraal bekend gemeente Sloten Noord-Holland, sectie D, complexaanduiding 8215, appartementsindex 19 Inleiding Executoriale...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 107 p/m
Bouwjaar
1958
Ligging
Aan water, in woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 13 februari 2020 vanaf 14:30 uur van:

Registergoed
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste woonlaag met berging op de begane grond gelegen te 1063 HA Amsterdam, Lou Jansenplein 50 huis, kadastraal bekend gemeente Sloten Noord-Holland, sectie D, complexaanduiding 8215, appartementsindex 19

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 13 februari 2020 vanaf 14:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Onderzocht wordt nog of er bezichtigingen mogelijk zijn.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het appartement is gelegen in een kleinschalig hofje, aan de rand van Slotermeer. In de buurt bevinden zich vele winkels en restaurants op het vernieuwde winkelcentrum Plein '40-45 en op de Burgemeester de Vlugtlaan. Het Westerpark of recreatiegebied Spaarnwoude is zowel met de fiets, als met de auto snel te bereiken. Ook het Openbaar vervoer is hier goed geregeld, met station Sloterdijk om de hoek en trams en bussen op loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn gunstig, de Haarlemmerweg met aansluiting op de A5 en A9 en de ring A10 zijn zeer direct gelegen. Landschapspark de Bretten ligt op loopafstand en is een fraaie groenstrook ten Noorden van de Haarlemmerweg die loopt vanaf het Westerpark tot aan Halfweg.

Bereikbaarheid
Het appartement is per openbaar vervoer met zowel de tram, bus als met de trein goed bereikbaar. Via de Haarlemmerweg is de rijksweg A-10 (Ringweg Amsterdam) en A-9 binnen handbereik

Indeling
Entree op de eerste woonlaag: hal, slaapkamer aan de voorzijde, toiletruimte, badkamer, tweede slaapkamer, woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer als ook vanuit de keuken is het balkon toegankelijk.

Woonoppervlakte
Circa 55 m² (bron: BAG-viewer)

Inhoud
165 m³

Voorzieningen
Het appartement is voorzien van een individuele centrale verwarming, een combiketel, dubbel glas in kunststof kozijnen en een elektrische installatie.

Bouwjaar
1958

Bouwaard
Gemetselde gevels, betonnen vloeren en bitumineuze dakbedekking.

Vereniging van Eigenaars
De vereniging van eigenaars, genaamd "Vereniging van Eigenaars Lou Jansenplein te Amsterdam", is een vereniging bestaande uit 160 appartementsrechten en gaat over de huisnummers Lou Jansenplein 1 tot en met 73 (oneven nummers) en Lou Jansenplein 2 tot en met 80 (even nummers).
Conform een opgave van de administrateur van de VvE heeft de vereniging over het boekjaar 2018 een reserve van € 253.880,16.
De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 107,01.

Eigendom
Het appartement maakt onderdeel uit van een complex die gelegen is op grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, die in een voortdurend recht van erfpacht is uitgegeven. De erfpachtgegevens zijn:
Huidig tijdvak 16 april 1957 tot en met 15 april 2032.
Algemene bepalingen van 1994 zijn van toepassing.
Vaste jaarcanon € 86,93

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 29 januari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com.

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 107 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²
Bruto inhoud
165 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten Noord-Holland
Sectie
D
Indexnummer
19
Perceel
8215
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan water, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Lou Jansenplein 50 H Amsterdam

naar Lou Jansenplein 50 H Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand