Vorige | Volgende
Verkocht

Koen van Oosterwijklaan 9 Amstelveen, Randwijck

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: In de rustige en zeer gewilde wijk genaamd "Randwijck" ligt dit charmante woonhuis met een (mogelijk/toekomstig) woonoppervlakte van circa 180 m² staande op 221 m² eigen grond. Achter de woning bevindt zich een zeer ruime tuin (op het zuiden) met een oppervlakte van circa 100 m². Door de centrale ligging zijn allerhande voorzieningen binnen handbereik te vinden. Kunst en cultuur in o.a....

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1929
Wijk
Randwijck
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Algemeen: In de rustige en zeer gewilde wijk genaamd "Randwijck" ligt dit charmante woonhuis met een (mogelijk/toekomstig) woonoppervlakte van circa 180 m² staande op 221 m² eigen grond.
Achter de woning bevindt zich een zeer ruime tuin (op het zuiden) met een oppervlakte van circa 100 m².
Door de centrale ligging zijn allerhande voorzieningen binnen handbereik te vinden. Kunst en cultuur in o.a. het Cobra museum en de Keizer Karel - galerie en de Schouwbrug Amstelveen biedt voor ieder wat wils met verschillende films en voorstellingen.
Naast cultuur, uitgaansleven en verschillende horecagelegenheden, telt het bekende winkelcentrum "Het Stadshart" ruim 200 winkels waaronder de Bijenkorf en diverse designer shops.
Ook uitvalswegen en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving te vinden, wat de woning ook nog eens uitstekend bereikbaar maakt.

De Woning: Dit ruime woonhuis beschikt over een riante woonkamer (en suite) met aanbouw, gesloten keuken, vier slaapkamers, een badkamer en een ruime zolderverdieping waar met gemak nog één extra volwaardige kamer gecreëerd kan worden. Hiervoor dient de bestaande trap enigszins aangepast te worden.
De woonkamer ligt over de gehele diepte van de woning (bijna 10 meter) met aan de achterzijde een uitbouw.
De achtertuin ligt op het zuiden en is bijna 16 meter diep en circa 6 meter breed.
De gesloten keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot de tuin.
Op de begane grond treft u vervolgens een ruime hal, toilet en een trap naar de verdieping.
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, een badkamer met een tweede toilet.
Via de overloop is vervolgens de zolderverdieping bereikbaar.
De zolder is momenteel echt een zolder en niet noemenswaardig afgewerkt.
De gehele woning is voorzien van dubbel glas uit de tijd van het Project Geluidsisolatie Schiphol.

Bijzonderheden: De woning is in het verleden verhuurd geweest en kent dus nog vele oude details. Dit geeft u echter de mogelijkheid om de woning dusdanig te verbouwen zonder aan kapitaal vernietiging te doen of in te moeten stemmen met de smaak van een ander. Alle opties liggen daarmee dus open.

Amstelveen: Amstelveen is een voorstad van Amsterdam en geldt voor een flink deel als forensenstad voor werknemers die in Amsterdam en op Schiphol werken. In de loop der jaren hebben zich echter hoofdkantoren van nationale en internationale ondernemingen in de stad gevestigd, waardoor de gemeente zelf ook veel arbeidsplaatsen telt. De kantorenmarkt zal zich de komende jaren verder ontwikkelen.

Verkeer en Vervoer: De A9, die van oost naar west door de gemeente loopt biedt automobilisten toegang tot Amstelveen via de afslagen 4 en 5. Tevens is de A10 een belangrijke verkeersader voor het noordelijke deel van de gemeente. De belangrijkste noord-zuid as is de Beneluxbaan. De stad is sinds 1990 verbonden met Amsterdam via een sneltram
(metrolijn 51) en tramlijn 5. De Zuidtangent verbindt Amstelveen met Amsterdam Zuidoost en met Schiphol, Hoofddorp en Haarlem, daarnaast zijn er nog diverse andere busverbindingen. Bijna alle lijnen komen samen op het centrale busstation in het Stadshart, wat beter bekend staat als het Busstation Amstelveen.

Sportvoorzieningen: Amstelveen beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan sportvoorzieningen. Het merendeel van de 236 sportaccommodaties wordt gevormd door de sportvelden: voetbal, hockey, handbal, korfbal, honk- en softbal, rugby en cricket. Verder is er zwembad De Meerkamp met diverse binnenbaden en buitenbaden en is er een oefenwielercircuit. Daarnaast is er een aantal grote sportscholen te vinden.

Verkoopprocedure: Deze woning zal verkocht worden middels een inschrijving!
Om deze, transactie zuiver en transparant te houden is gekozen om de biedingen te laten uitbrengen bij de notaris die tevens de koopovereenkomst zal opstellen en het transport zal regelen. Een beschrijving van dit verkoopproces wordt tijdens de bezichtigingen verstrekt.
De inschrijving sluit op donderdag 29 november 2018 om 16.00 uur.

Project notaris: Amson & Kolhoff notarissen, Amsterdamseweg 421 te 1181 BP Amstelveen, telefoon: 020 – 5430543, e-mail info@amsonkolhoff.nl. Behandelaar: de heer C.F. Möller.

Juridische omschrijving: Het woonhuis met tuin, erf, ondergrond en verder toebehoren, staande en gelegen te Amstelveen aan de Koen van Oosterwijklaan 9.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Amstelveen;
sectie: H;
nummer: 3521
groot: 2 are 21 centiare

Verkoper beschikt (nog) niet over een energieprestatiecertificaat als bedoeld in het besluit energieprestatie gebouwen en zal een dergelijk document wel verzorgen. Koper is hiermee bekend en akkoord.

Lasten per jaar (op basis van belastingjaar 2018):
WOZ waarde: € 528.000,00 (peildatum 01-01-2017)
OZB: € 406,93
Waterschapslasten: € 77,28
Rioolrecht: € 203,50

De door ons verstrekte informatie is vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Terzake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bieding of het starten van onderhandelingen. Op al onze werkzaamheden zijn de voorwaarden van de NVM van toepassing. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en slechts ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Gezien de ouderdom van de woning adviseren wij iedereen zich professioneel te laten bijstaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
160 m²
Externe bergruimte
17 m²
Bruto inhoud
569 m³
Perceeloppervlakte
221 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
gaskachels

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amstelveen
Sectie
H
Perceel
3521
Oppervlakte
221 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, zuid, 6 x 16 m
Oppervlakte
96 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Foto's

Kaart Koen van Oosterwijklaan 9 Amstelveen, Randwijck

naar Koen van Oosterwijklaan 9 Amstelveen, Randwijck
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand