Vorige | Volgende

Klein Hitland 139 NIEUWERKERK A/D IJSSEL

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 24 april 2018 vanaf 14:00 uur Object: Klein Hitland 139 2911 BR Nieuwerkerk aan den IJssel Recreatiewoning, type sta caravan Inleiding: Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 24 april 2018 vanaf 14.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Bezichtiging: Geen mogelijkheid tot bezichtiging...

Kenmerken

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 158 p/m
Bouwjaar
2011-
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Omschrijving

Online executieveiling, 24 april 2018 vanaf 14:00 uur

Object:
Klein Hitland 139 2911 BR Nieuwerkerk aan den IJssel
Recreatiewoning, type sta caravan

Inleiding:
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 24 april 2018 vanaf 14.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan

Bezichtiging:
Geen mogelijkheid tot bezichtiging

Omschrijving:
Recreatiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan.

Gebruik:
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de recreatiewoning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie:
Gelegen op een recreatiepark, nabij scholen, winkels en sportaccommodaties.

Bereikbaarheid :
Gelegen nabij uitvalswegen, ca. 4 kilometer van de A20.

Indeling:
Vermoedelijke indeling:
Hal, open keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer

Voorzieningen:
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de recreatiewoning niet kunnen betreden, derhalve is er geen informatie over de voorzieningen.

Bouwjaar:
circa 2011

Bouwaard:
Voor-, zij- en achtergevel beplating, het dak is gedekt met plaatmateriaal. De kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas.

Milieu:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank:
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming:
Het object heeft de bestemming recreatie, permanente bewoning is niet toegestaan.

Bijzonderheden:
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Overig:
Het betreft een recreatiewoning op "Parc de IJsselhoeve". Permanente bewoning is niet toegestaan.
- Parkbijdrage, exclusief gas, water en elektra (op basis van eigen gebruik) € 1.691,01 per jaar
- Vergoeding restafval: € 92,50 per jaar
- Vergoeding huisvuil: Huisafval kan in een perscontainer gedeponeerd worden. Munten zijn verkrijgbaar bij de receptie voor € 1,00 per munt.
- Vergoeding kosten doorlevering CAI: € 110,00
- Aansluitkosten € 1.750.00 (incl. BTW)

Onderhandse bieding:
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 12 maart 2018 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V., t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.veilingnotaris.nl
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie:
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten:
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting:
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties:
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 158 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²
Bruto inhoud
115 m³
Perceeloppervlakte
300 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nieuwerk aan den IJssel
Sectie
E
Perceel
1185
Oppervlakte
300 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Klein Hitland 139 NIEUWERKERK A/D IJSSEL

naar Klein Hitland 139 NIEUWERKERK A/D IJSSEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand