Vorige | Volgende
veiling

Keldermansstraat 3 Eindhoven

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 4 februari 2020 vanaf 10:30 uur van: Registergoed Tussenwoning met berging, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Keldermansstraat 3, 5622 PG Eindhoven, kadastraal bekend gemeente Woensel, sectie H, nummer 1944, groot 121 m². Het 1/60e onverdeeld aandeel in het tot het gemeenschappelijk nut bestemde binnenterrein, omsloten door de straten...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2005
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 4 februari 2020 vanaf 10:30 uur van:

Registergoed
Tussenwoning met berging, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Keldermansstraat 3, 5622 PG Eindhoven, kadastraal bekend gemeente Woensel, sectie H, nummer 1944, groot 121 m².

Het 1/60e onverdeeld aandeel in het tot het gemeenschappelijk nut bestemde binnenterrein, omsloten door de straten Keldermansstraat, 2e Lieve de Keylaan, Hans Steenwinkelstraat, Hendrik de Keyzerplein en Hans Vredeman de Vriesstraat te Eindhoven, kadastraal bekend gemeente Woensel sectie H nummer 1959.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 4 februari 2020 vanaf 10.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover bekend is de woning in gebruik bij de eigenaar.

Locatie
Gelegen in een woonwijk nabij een basisschool, winkels en diverse voorziening.

Bereikbaarheid
Nabij lokale uitvalswegen, de rijksweg A2 op circa 5 kilometer afstand.

Indeling
Begane grond: Hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang met trapkast, doorzon woonkamer, open keuken met eiland. Vanuit de woonkamer toegang tot de tuin.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer. Vaste trap naar de zolder.
Tweede verdieping: voorzolder, zolderkamer en opslagkamer.

Woonoppervlakte
Circa 139 m2 (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (uitgebreide groepenkast met aardlekschakelaars). Verwarming en warmwatervoorziening middels Vaillant CV-combiketel.

Bouwjaar
Circa 2005 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 20 januari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te
gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
139 m²
Bruto inhoud
455 m³
Perceeloppervlakte
121 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, dubbele wastafel, inloopdouche

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Woensel
Sectie
H
Perceel
1944
Oppervlakte
121 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verzorgd, noordoost, 6.20 x 6.40 m
Oppervlakte
32 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op afgesloten terrein

Foto's

Kaart Keldermansstraat 3 Eindhoven

naar Keldermansstraat 3 Eindhoven
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand