Vorige | Volgende
veiling

Kattestaartveld 35 's-Gravenhage

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 21 januari 2020 vanaf 13:30 uur van: Registergoederen 1. Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de 5e verdieping met twee dakterrassen, met een berging en een meterkast op de begane grond, plaatselijk bekend Kattestaartveld 35, 2492 LM 's-Gravenhage, kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage, sectie BD,...

Kenmerken

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 289 p/m
Bouwjaar
2001
Ligging
Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling op 21 januari 2020 vanaf 13:30 uur van:

Registergoederen
1. Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de 5e verdieping met twee dakterrassen, met een berging en een meterkast op de begane grond, plaatselijk bekend Kattestaartveld 35, 2492 LM 's-Gravenhage, kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage, sectie BD, complexaanduiding 3338-A, indexnummer 9, uitmakende het 183/1.000e onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw, met (onder)grond en verder toebehoren, omvattende 9 woningen met bergingen en 9 parkeerplaatsen, gelegen aan het Kattestaartveld te 's-Gravenhage, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Stompwijk, sectie H nummer 3289, groot vijfhonderd drieëntachtig vierkante meter.

2. Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats, gelegen aan het Kattestaartveld, kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage, sectie BD, complexaanduiding 3338-A, indexnummer 18, uitmakende het 5/1.000e onverdeeld aandeel in voormelde gemeenschap.

3. Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats, gelegen aan het Kattestaartveld, kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage, sectie BD, complexaanduiding 3339-A, indexnummer 19, uitmakende het 5/1.000e onverdeeld aandeel in gemeenschap, bestaande uit het gebouw, met (onder)grond en verder toebehoren, omvattende 9 woningen met bergingen en 9 parkeerplaatsen, gelegen aan het Kattestaartveld te 's-Gravenhage, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Stompwijk, sectie H, nummer 3288, groot vijfhonderdtwintig vierkante meter.

Alle drie de registergoederen worden als één kavel geveild.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW en 514 e.v.Rv.) op 21 januari 2020 vanaf 13.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de vermelde registergoederen te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning en parkeerplaatsen niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Het penthouse is gelegen in Leidschenveen, in de wijk 'De Velden' in een kindvriendelijke buurt. Diverse voorziening zoals winkels, scholen, sportmogelijkheden en diverse horeca in de nabij omgeving.

Bereikbaarheid
Metrostation/tramhalte Leidschenveen is gelegen op loopafstand van het registergoed. De rijkswegen A4 en A12 zijn gelegen op circa 2 kilometer afstand.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Gesloten portiek met lift naar de 5e verdieping.
Begane grond: Berging en een parkeerplaats. Tweede parkeerplaats is in het naburige complex gelegen.
5e verdieping: Entree, hal, woon-/eetkamer met open keuken met toegang tot het zonneterras. Toilet met fontein, badkamer, 3 slaapkamers, inpandige berging.

Woonoppervlakte
Circa 148 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 440 m³.

Voorzieningen
Uit een eerdere opname (4 juni 2019) bleek de woning de volgende voorzieningen te bevatten: elektrische installatie (9 groepen met 3 aardlekschakelaars), warm water en verwarming (CV ketel: Remeha/2012) aanwezig. Gelet op de datum van opname, staat de directiemakelaar niet in voor de juistheid van deze opgave.

Bouwjaar
Circa 2001 (bron: BAG-viewer).

Vereniging van Eigenaars
De administratie van de VvE's "Vereniging van Eigenaars Korenbloem III" en "Vereniging van Eigenaars Korenbloem IV" wordt gevoerd door Van Driel VvE MangagemenT te Den Haag. Volgens opgave van de administrateur bedragen de servicekosten € 289,02 per maand. De directiemakelaar heeft geen splitsing van de servicekosten per appartementsrecht ontvangen.

De achterstallige servicekosten zijn voor het ten tijde van de veiling afgelopen boekjaar (2019) en het lopende boekjaar tevens voor koper en bedragen tot en met januari 2020 € 3.757,26.

Het aandeel in het reservefonds bedraagt totaal € 696,99.

Eventuele achterstallige servicekosten over het lopende en afgelopen boekjaar komen voor rekening van de koper.

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, de aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen en parkeren.

Bijzonderheden
De appartementsrechten met appartementsindex 9 en 18 worden geveild conform artikel 3:268 BW en dient conform de hypotheekvoorwaarden leeg en ontruimd opgeleverd te worden.
Het appartementsrecht met appartementsindex 19 wordt geveild conform artikel 514 e.v. Rv. Het is de directiemakelaar niet gebleken dat deze parkeerplaats door de eigenaar in eigen gebruik is.

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 6 januari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 289 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
148 m²
Bruto inhoud
440 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel, inloopdouche

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remeha
Bouwjaar ketel
2012

Kadastrale gegevens

Gemeente
's-Gravenhage
Sectie
BD
Indexnummer
9
Perceel
3338
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
's-Gravenhage
Sectie
BD
Indexnummer
18
Perceel
3338
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
's-Gravenhage
Sectie
BD
Indexnummer
19
Perceel
3339
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Garage

Soort garage
parkeerkelder, parkeerplaats
Capaciteit
2

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Kattestaartveld 35 's-Gravenhage

naar Kattestaartveld 35 's-Gravenhage
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand