Vorige | Volgende
veiling

Jakob Israel de Haanstraat 31 Groningen

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 28 januari 2020 vanaf 14:00 uur van: Registergoed Een tussenwoning met (onder)grond, berging, en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Jakob Israël de Haanstraat 31, 9745 DN Groningen, kadastraal bekend gemeente Hoogkerk, sectie B, nummer 2236. Het 1/36e onverdeeld aandeel in een aldaar gelegen mandelig pad, kadastraal bekend gemeente Hoogkerk, sectie B, nummer 2086....

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1997
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 28 januari 2020 vanaf 14:00 uur van:

Registergoed
Een tussenwoning met (onder)grond, berging, en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Jakob Israël de Haanstraat 31, 9745 DN Groningen, kadastraal bekend gemeente Hoogkerk, sectie B, nummer 2236.

Het 1/36e onverdeeld aandeel in een aldaar gelegen mandelig pad, kadastraal bekend gemeente Hoogkerk, sectie B, nummer 2086.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 28 januari 2020 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
7 januari 2020, 12:00 – 13:00 uur en/of 21 januari 2020, 16:00 – 17:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond. De verkoper heeft een verzoekschrift voor een huurbeding ingediend tegen onbekende huurders.

Locatie
Diverse voorzieningen als winkels, huisartsen, sportgelegenheden in de nabije omgeving. Het object is gelegen vlakbij 'Het Roege Bos' en circa 15 fietsminuten van het centrum van Groningen.

Bereikbaarheid
In de nabijheid van lokale uitvalswegen, de A7 ligt op circa 3,5 kilometer afstand.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, woonkamer met schuifpui naar de tuin, open keuken.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: overloop met CV-opstelling en witgoed aansluitingen.

Woonoppervlakte
Circa 119 m² (bron: BAG-viewer)

Inhoud
Circa 350 m³

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (6 groepen met aardlekschakelaar), warm water en verwarming (CV ketel: Intergas 2018 / lease) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1997 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen, de deels houden en deels aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.
Bestemming Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 13 januari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
119 m²
Bruto inhoud
350 m³
Perceeloppervlakte
133 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2018
Eigendom ketel
lease

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hoogkerk
Sectie
B
Perceel
2236
Oppervlakte
133 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Noord, 5.40 x 12 m
Oppervlakte
54 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Jakob Israel de Haanstraat 31 Groningen

naar Jakob Israel de Haanstraat 31 Groningen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand