Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Hugo de Grootkade 16 H Amsterdam

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: Op een heerlijke locatie nabij het centrum van Amsterdam en de hippe De Hallen, ligt dit studio-appartement op de bel-etage van 41 m² groot met een tuin aan de achterzijde. Ligging: Het appartement is gelegen in Amsterdam-West nabij de Nassaukade, de Rozengracht en de Frederik Hendrikstraat. Met andere woorden, dicht bij alles wat Amsterdam zo aantrekkelijk maakt, zoals cafés en...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 50 p/m
Bouwjaar
1899
Ligging
Aan water

Omschrijving

Algemeen:
Op een heerlijke locatie nabij het centrum van Amsterdam en de hippe De Hallen, ligt dit studio-appartement op de bel-etage van 41 m² groot met een tuin aan de achterzijde.

Ligging:
Het appartement is gelegen in Amsterdam-West nabij de Nassaukade, de Rozengracht en de Frederik Hendrikstraat. Met andere woorden, dicht bij alles wat Amsterdam zo aantrekkelijk maakt, zoals cafés en restaurants, vele winkels en supermarkten, de voormalige tramremise "De Hallen" en nog veel meer.
Tevens is het Vondelpark en het Bilderdijkpark niet ver van het appartement verwijderd.

Indeling:
Via de stenen trap in het portiek is de bel-etage te bereiken en via een eigen entreedeur komt men in de open ruimte, welke thans is ingericht als woonkamer, werkkamer en slaapgedeelte. Aan de achterzijde van het appartement is een toiletruimte, een douchegedeelte en de keuken. De keuken is voorzien van een vierpits gaskookplaat, een afzuigkap en een koelkast. Tevens is in de keuken een handige kast alwaar de c.v.-installatie is gemonteerd en de wasmachine-aansluiting zich bevindt. Vanuit de keuken is de veranda en de tuin, middels een vaste trap, toegankelijk.

Juridische omschrijving:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de bel-etage met tuin, plaatselijk bekend als Hugo de Grootkade 16-bel-etage te 1052 LR Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q, nummer 7313-A-2, uitmakende het 1/5 onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw met bijbehorende grond en toebehoren, staande en gelegen te 1052 LR Amsterdam aan de Hugo de Grootkade 16, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q, nummer 741, groot 84 centiare.

De Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 5 appartementsrechten en is genaamd "Vereniging van Eigenaars Hugo de Grootkade 16", welke Vereniging staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 34386549.
Maandelijks wordt aan de Vereniging een bedrag overgemaakt van € 50,00 voor de opstalverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering en het elektra verbruik in de gemeenschappelijke ruimten. Uiteraard is er ook een aandeel voor groot onderhoud gereserveerd. De Vereniging is financieel gezond en beschik over een positief saldo.
Tot slot zijn binnen de Vereniging geen bijzondere besluiten genomen.

Eigendomssituatie:
Het gebouw is gelegen op eigen grond!

Het appartement beschikt nog niet over een definitief energielabel. Voor de levering zal het energielabel aan de nieuwe eigenaar worden overhandigd.

Parkeren:
Conform de website van de gemeente Amsterdam is in het gebied West 7.4 een wachttijd van 3 maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
- Studio-appartement
- Woonoppervlakte van 41 m²
- Balkon achterzijde 1,7 m²
- Achtertuin circa 15 m²
- Eigen grond
- Elektrische installatie bestaat uit 4 groepen (automaten)
- Dubbele beglazing
- cv-installatie (Bosch HR, 2005)
- Houtkachel
- Bouwjaar 1899

Maatvoeringsverklaring:
"De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten."

Oplevering: in overleg

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
42 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m²
Bruto inhoud
132 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Bosch HR
Bouwjaar ketel
2005

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
Q
Indexnummer
2
Perceel
7313
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan water
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, west, 4.41 x 3.49 m
Oppervlakte
15 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Kaart Hugo de Grootkade 16 H Amsterdam

naar Hugo de Grootkade 16 H Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand