Vorige | Volgende
veiling

Groenekanseweg 56 De Bilt

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 9 april 2019 vanaf 14:30 uur Object Een half vrijstaand woonhuis met garage. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 april 2019 vanaf 14.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging 20 maart 2019, 12:00 – 13:00 uur en/of 2 april 2019, 16:00 –...

Kenmerken

Soort woning
Half-vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2009

Omschrijving

Online executieveiling 9 april 2019 vanaf 14:30 uur

Object
Een half vrijstaand woonhuis met garage.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 april 2019 vanaf 14.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
20 maart 2019, 12:00 – 13:00 uur en/of 2 april 2019, 16:00 – 17:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover bekend is de woning in gebruik bij de eigenaar.

Locatie
Aan de rand van De Bilt, in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en een golfclub.

Bereikbaarheid
Het object bevindt zich circa 3 kilometer van rijksweg A27 en A 28.

Indeling
Begane grond: Entree met toilet, woonkamer, open keuken.
Eerste verdieping: Overloop, bergkast met cv- en wasmachine aansluiting, slaapkamer met inloopkast, badkamer en 2e slaapkamer.
Tweede verdieping: Overloop, 2 slaapkamers met dakkapel en bergkamer.

Woonoppervlakte
Circa 213 m2 (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
In de woning zijn er voorzieningen voor elektra (10 groepen met 3 aardlekschakelaars) warm water en (vloer)verwarming (cv-ketel: Intergas) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2009 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, achter- en zijgevels metselwerk, het dak is gedekt met pannen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 maart 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email:bianca.degroot@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Half-vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
165 m²
Overige inpandige ruimte
20 m²
Externe bergruimte
73 m²
Bruto inhoud
700 m³
Perceeloppervlakte
1.285 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafelmeubel, inloopdouche

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2009

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
F
Perceel
5353
Oppervlakte
1285 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Verzorgd, noord, 21.60 x 43 m
Oppervlakte
905 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Groenekanseweg 56 De Bilt

naar Groenekanseweg 56 De Bilt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand