Vorige | Volgende

Eindhovenseweg 21 a Valkenswaard

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 21 februari 2019 vanaf 11:00 uur Object Galerijflat gelegen aan de Eindhovenseweg 21a, 5554 AA Valkenswaard op de tweede verdieping en berging op de begane grond. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 21 februari 2019 vanaf 11.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks...

Kenmerken

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 110 p/m
Bouwjaar
1977
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling, 21 februari 2019 vanaf 11:00 uur

Object
Galerijflat gelegen aan de Eindhovenseweg 21a, 5554 AA Valkenswaard op de tweede verdieping en berging op de begane grond.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 21 februari 2019 vanaf 11.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in het centrum van Valkenswaard boven winkelcentrum 'Valkenstaete' aan een doorgaande weg naar Eindhoven. Alle gewenste centrumvoorzieningen op loopafstand.

Bereikbaarheid
Nabij lokale uitvalswegen en circa 6 kilometer afstand van de A2.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Begane grond: Overdekte gemeenschappelijke entree met intercominstallatie en brievenbussen. Hal met toegang tot trappenhuis en de berging.
Tweede verdieping: entree via galerij (met meterkast), hal met garderobe ruimte, kastenwand en toilet. Via de hal toegang tot de woonkamer met open keuken en de slaapkamer met badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 64 m2 (bron: BAG viewer).

Voorzieningen
Voorzieningen zijn vermoedelijk aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1977 (bron: BAG viewer).

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk. Houten kozijnen, het dak is gedekt met pannen.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van VvE "Vereniging van Eigenaars Valkenstaete Aan De Eindhovenseweg 19/21 en Passage 1/25 te Valkenswaard", wordt gevoerd door Tempelaars VvE Beheer. Volgens opgave van de administrateur van de vereniging van eigenaren bedragen de servicekosten € 110,00 per maand. De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen tot en met maart 2019 € 1.650,00. Het aandeel in het reservefonds bedraagt € 1.668,05.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit
gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van een van voornoemde documenten.Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 110 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
64 m²
Externe bergruimte
4 m²
Bruto inhoud
210 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafel, wasmachineaansluiting

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Valkenswaard
Sectie
E
Indexnummer
12
Perceel
3811
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Valkenswaard
Sectie
E
Indexnummer
30
Perceel
3811
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Foto's

Kaart Eindhovenseweg 21 a Valkenswaard

naar Eindhovenseweg 21 a Valkenswaard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand