Vorige | Volgende

Driehuizerweg 10 Reek

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 15 januari 2019 vanaf 14:00 uur Object Woonhuis (vrijstaand) en terrein aan de Driehuizerweg 10 5375 KN Reek Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 15 januari 2019 vanaf 14.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging 11 januari 2019 van...

Kenmerken

Soort woning
Landhuis met paardenstallen
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1981-1990
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling, 15 januari 2019 vanaf 14:00 uur

Object
Woonhuis (vrijstaand) en terrein aan de Driehuizerweg 10 5375 KN Reek

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 15 januari 2019 vanaf 14.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
11 januari 2019 van 10:00 uur tot 11:00 uur
14 januari 2019 van 15:00 uur tot 16:00 uur

Omschrijving
Vrijstaande woning met paardenstallen, schuren, ondergrond, erf, tuin en cultuurgrond en een terrein.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning en het terrein niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in het buitengebied van Reek op circa 5 kilometer afstand van Grave waar diverse voorzieningen aanwezig zijn.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij uitvalswegen, circa 8 kilometer van de A50 en provinciale wegen in de directe omgeving. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling
Op basis van verkregen informatie is de vermoedelijke indeling:

Woning:
Begane grond:
entree/hal, met garderobe en toiletruimte; woonkamer met eet- en zitgedeelte, gashaard, erker en openslaande deuren naar de tuin en terras;
open keuken met keukenblok voorzien van apparatuur; bijkeuken met wasmachineaansluitingen en de c.v.-combiketel; tussen portaal: slaapkamer met een eigen badkamer en toiletruimte; meterkast
Verdieping: Middels een spiltrap bereikbaar; overloop; drie slaapkamers.

Bijgebouwen:
Stenen loods met pannen gedekt en te gebruiken als carport; 2 houten paardenstallen; houten berging voormalig kippenhok; stenen schuur te gebruiken als hobby/werkruimte; vervallen glazen kas.

Het perceel is grotendeels omgeven door een hekwerk en de oprijlaan is afsluitbaar middels een elektrisch bedienbare toegangspoort.

Voorzieningen
Op basis van verkregen informatie zijn de voorzieningen vermoedelijk aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1990 (bron BAG viewer).

Bouwaard
Voor-, achter- en zijgevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De kozijnen zijn van hout.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen en deels een agrarische bestemming.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Landhuis met paardenstallen
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
225 m²
Externe bergruimte
250 m²
Bruto inhoud
600 m³
Perceeloppervlakte
23.210 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2011

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schaijk
Sectie
L
Perceel
810
Oppervlakte
14240 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Schaijk
Sectie
L
Perceel
213
Oppervlakte
8970 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom
Oppervlakte
14240 m²

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Driehuizerweg 10 Reek

naar Driehuizerweg 10 Reek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand