Vorige | Volgende
veiling

Dijksestraat 44 HELMOND

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling, 6 november 2018 vanaf 10:00 uur Object Hoekwoning aan de Dijksestraat 44, 5701 AM Helmond Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 6 november 2018 vanaf 10.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging Er zijn geen mogelijkheden tot...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1918
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling, 6 november 2018 vanaf 10:00 uur

Object
Hoekwoning aan de Dijksestraat 44, 5701 AM Helmond

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 6 november 2018 vanaf 10.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden tot bezichtiging.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen binnen de bebouwde kom van Helmond in woonwijk met diverse voorzieningen zoals winkels en sportgelegenheden op loopafstand

Bereikbaarheid
Diverse lokale uitvalswegen in de nabijheid en circa 11 kilometer van de rijksweg A67.

Indeling
De vermoedelijke indeling:
Begane grond: entree met meterkast en trap naar de verdieping, woonkamer, keuken en toilet.
Eerste verdieping: overloop met toegang tot slaapkamers
Tweede verdieping: zolderverdieping
Niet bekend is of de badkamer zich op de begane dan wel de eerste verdieping bevindt.

Woonoppervlakte
Circa 160 m2 (bron BAG-viewer)

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1918 (bron BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen, de houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
160 m²
Bruto inhoud
525 m³
Perceeloppervlakte
217 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Helmond
Sectie
E
Perceel
1591
Oppervlakte
108 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Helmond
Sectie
E
Perceel
1590
Oppervlakte
109 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verzorgd, zuid, 9.80 x 6.20 m
Oppervlakte
76 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Dijksestraat 44 HELMOND

naar Dijksestraat 44 HELMOND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand