Vorige | Volgende
veiling

Diamantstraat 41 Neeritter

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 28 januari 2020 vanaf 15:00 uur van: Registergoed Een vrijstaand woonhuis met (onder)grond en tuin, plaatselijk bekend als Diamantstraat 41, 6015 BD Neeritter, kadastraal bekend gemeente Neeritter, sectie A, nummer 3423, groot 796 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 28 januari 2020 vanaf 15.00 uur, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1994
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 28 januari 2020 vanaf 15:00 uur van:

Registergoed
Een vrijstaand woonhuis met (onder)grond en tuin, plaatselijk bekend als Diamantstraat 41, 6015 BD Neeritter, kadastraal bekend gemeente Neeritter, sectie A, nummer 3423, groot 796 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 28 januari 2020 vanaf 15.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen aan de rand van de gemeente Neeritter. Diverse voorzieningen als winkels en horeca op loopafstand. Het (water)recreatie gebied 'De Maasplassen' ligt op circa 5 kilometer afstand.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij diverse lokale uitvalswegen, zowel in Nederland als België. De rijksweg A2 ligt op circa 2 kilometer afstand van de woning.

Indeling
De vermoedelijke indeling (volgens ingewonnen informatie):
Kelder: provisiekelder/berging.
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer, keuken, portaal, bijkeuken/berging, garage.
Eerste verdieping: overloop, vide, toilet met fontein, 4 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: bergzolder.

Woonoppervlakte
Circa 200 m² (bron: NVM archief)

Inhoud
Circa 1.000 m³ (bron: NVM archief)

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1994 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel, het dak is gedekt met pannen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen.
Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 13 januari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
200 m²
Bruto inhoud
1.000 m³
Perceeloppervlakte
796 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafelmeubel

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Neeritter
Sectie
A
Perceel
3423
Oppervlakte
796 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Diamantstraat 41 Neeritter

naar Diamantstraat 41 Neeritter
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand