Vorige | Volgende

Broekhusterwei 4 Aldeboarn

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Object Woonhuis (vrijstaand) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 12 februari 2019 vanaf 12.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging 22 januari 2019 12:00 - 13:00 uur en/of 5 februari 2019, 16:00 - 17:00 uur Omschrijving Vrijstaand woonhuis en erf/tuin Gebruik...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1960-1970

Omschrijving

Object
Woonhuis (vrijstaand)

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 12 februari 2019 vanaf 12.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
22 januari 2019 12:00 - 13:00 uur en/of 5 februari 2019, 16:00 - 17:00 uur

Omschrijving
Vrijstaand woonhuis en erf/tuin

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Het vermoeden bestaat dat de woning niet in gebruik is.

Locatie
De woning is gelegen in een rustig dorp, nabij alle voorzieningen die het dorp biedt. Voor de grotere boodschappen is men aangewezen op Heereveen of Akkrum.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed te noemen. De woning is gelegen nabij lokale uitvalswegen en circa 4 kilometer van de rijksweg A32.

Indeling
Woonkamer met open keuken, inpandige berging, 2 slaapkamers, badkamer en een klein kamertje. Zolder over de gehele woning.

Woonoppervlakte
Circa 109 m2 (bron BAG-viewer)

Voorzieningen
Het registergoed is voorzien van een elektrische installatie zonder aardlekschakelaars en centrale verwarming (Intergas).

Bouwjaar
Circa 1970 (bron BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, zijgevel houtendelen. Het dak is gedekt met pannen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tanks
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse
tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.
Bijzonderheden Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van een van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Veiling
Openbare veiling ('executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW')
De openbare veiling vindt plaats op 12 februari 2019 vanaf 12:00 uur, online (bij inzet en afslag) via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Onderhandse bieding
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde
uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 28 januari 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T.Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te
gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²
Bruto inhoud
375 m³
Perceeloppervlakte
278 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oldeboorn
Sectie
E
Perceel
1710
Oppervlakte
223 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Oldeboorn
Sectie
E
Perceel
1711
Oppervlakte
55 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Broekhusterwei 4 Aldeboarn

naar Broekhusterwei 4 Aldeboarn
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand