Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Bleekweg 47 Eindhoven

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 8 oktober 2019 vanaf 13:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning met balkon op de tweede etage en afzonderlijke berging op de begane grond, plaatselijk bekend als Bleekweg 47, 5611 EZ Eindhoven, kadastraal bekend gemeente Stratum, sectie E, nummer 4640, appartementsindex 19. Het appartementsrecht, rechtgevende...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1976
Ligging
In centrum

Omschrijving

Online executieveiling 8 oktober 2019 vanaf 13:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning met balkon op de tweede etage en afzonderlijke berging op de begane grond, plaatselijk bekend als Bleekweg 47, 5611 EZ Eindhoven, kadastraal bekend gemeente Stratum, sectie E, nummer 4640, appartementsindex 19.

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats in de kelder, nummer 18, gelegen aan de Bleekweg te Eindhoven, kadastraal bekend als gemeente Stratum sectie E nummer 4640 appartmentsindex 46.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 8 oktober 2019 vanaf 13.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het appartement te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het appartement niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
In het centrum van Eindhoven aan de rand van een uitgaansgebied. Voorzieningen zoals winkels en horeca in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
In de nabijheid van Lokale uitvalswegen en op circa 5 kilometer van de rijksweg A2

Indeling
De vermoedelijke indeling van het appartement:
Begane grond: centrale entree met bellentableau/intercom, trappenhal, lift en brievenbussen.
Tweede verdieping: overdekte entree, hal, toilet, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en balkon.

Woonoppervlakte
Circa 50 m² (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In het appartement zijn vermoedelijke voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1976 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het platte dak is gedekt met bitumen. De aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van VvE "Vereniging Van Eigenaars Gebouw De Bleek Stratumsedijk/Bleekweg" wordt gevoerd door VvE Diensten Eindhoven.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 23 september 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op
nationalevastgoedveiilng.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²
Bruto inhoud
130 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Stratum
Sectie
E
Indexnummer
19
Perceel
4640
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Stratum
Sectie
E
Indexnummer
46
Perceel
4640
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage

Foto's

Kaart Bleekweg 47 Eindhoven

naar Bleekweg 47 Eindhoven
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand